Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων»
Showbiz

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων»

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι μία γυναίκα χαμηλών τόνων, σταθερή στα βήματα της και αρκετά γοητευτική.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του Mega και της εκπομπής «Mega Stories», σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα της, για το αν έχει δεχτεί «τρικλοποδιές», και για το αν την έχει αλλάξει η πανδημία.

Αν έπρεπε να επιλέξετε ανάμεσα στο δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή, τι θα αποφασίζατε;

Στο δελτίο έχεις τις προκλήσεις του «ζωντανού». Στην εκπομπή, τις προκλήσεις του δρόμου. Μου είναι αδύνατον λοιπόν να επιλέξω. Στο κάτω-κάτω όλοι εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά ξέρουμε πως ο τελικός κριτής, δηλαδή αυτός που μας επιλέγει, είναι το κοινό.

Μέχρι σήμερα, ποιες θεωρείτε τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα σας;

Η πανδημία ήρθε όταν το Μega βρισκόταν στο ξεκίνημα του. Για ένα κανάλι που οι πολίτες είχαν ταυτίσει με την ενημέρωση τους ο πήχης ανέβηκε ξαφνικά πολύ ψηλά. Χαίρομαι λοιπόν που σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καταφέραμε όλοι όσοι ήμασταν στον τομέα της ενημέρωσης να σταθούμε στο ύφος των περιστάσεων.

Είστε πολύ όμορφη γυναίκα και ταυτόχρονα μια άψογη επαγγελματίας. Έχετε δεχτεί «τρικλοποδιές»;

Αφού σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, θα σας πω ότι ξέρω πως βρίσκομαι σε έναν χώρο με πολλή έκθεση στο φως των προβολέων και πως αυτή η έκθεση πολλές φορές «τυφλώνει». Μπορεί να έχει τύχει λοιπόν, αλλά δεν θέλω να στέκομαι σε αυτά. Τα δέχομαι μόνο ως μέρος της ζωής με το οποίο δεν αξίζει να ασχολείσαι.

Η πανδημία άλλαξε τη Δώρα και, αν ναι, πόσο;

Νομίζω πως μας άλλαξε όλους μας. Θα έλεγα να κρατήσουμε το βασικό δίδαγμα, που είναι ότι μόνο αλληλέγγυοι και ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να αφήσουμε πίσω μας τα υπόλοιπα, με πρώτο από όλα την απόσταση, που μας κράτησε μακριά τον έναν από τον άλλο, είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved