Συγκινεί η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και λέει «με φωνάζουν μαύρη»»
Showbiz

Συγκινεί η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και λέει «με φωνάζουν μαύρη»»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη που έδωσε με τα ψυχοσωματικά και την κατάθλιψη, τον έρωτα με τον πρώην σύζυγό της αλλά και το bullying που δέχθηκε η κόρη της .

Η Ματθλίδη Μαγγίρα είπε για την κόρη της: «Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα το λόγο που ήθελε να πάει, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια.»!

Και πρόσθεσε: «Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε, δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει “με φωνάζουν μαύρη”. Της δείχνω το μαύρο και της λέω “παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; «Θα πας και θα πεις στο παιδάκι να πει στη μαμά του να το πάει σε έναν οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία», της είπα. Αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση. Μετά, στο γυμνάσιο ήρθε από καθηγητές. Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15, ζήτησα το λόγο από τον καθηγητή. Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας, δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό. Πήγα στο διευθυντή. Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Μετά ο καθηγητής άλλαξε συμπεριφορά.».

Και πρόσθεσε: «Η κόρη μου είπε ότι φοβόταν για το αν θα τα καταφέρει μόνη της στην Αμερική, είμαστε πολύ δεμένες. Εγώ της είπα ότι «αυτό το ονειρεύτηκες, πήγαινε να το ζήσεις, δες το και αν δε μπορείς εδώ είμαι εγώ”. Πήγε, τελείωσε το σχολείο εκεί και τώρα έχει γυρίσει. Νοίκιασε σπίτι κοντά μου. Προς το παρόν, θα ζήσει στην Ελλάδα και θα δούμε…».

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που καλεσμένη ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved