Κώστας Καραφώτης: Ο λόγος που απέρριψε την πρόταση για το YFSF
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: Ο λόγος που απέρριψε την πρόταση για το YFSF

Για την πρώτη καραντίνα και τα συναισθήματα που του άφησε αυτή μίλησε ο Κώστας Καραφώτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους, στη γνωριμία του με τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ αποκάλυψε για ποιο λόγο απέρριψε την πρόταση για το YFSF.

Τι συναισθήματα σου άφησε η πρώτη καραντίνα;

Στην αρχή ήταν λίγο περίεργη για εμένα. Δεν σού κρύβω ότι πολλές φορές ξεχνούσα να στείλω ακόμη και μήνυμα, γιατί δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να ενημερώσω κάποιον για να βγω έξω. Μια φορά ήμουν βόλτα με το αυτοκίνητο μου και με γράψανε για αυτό τον λόγο. Φορούσα κανονικά τη μάσκα μου αλλά και γάντια. Στις 4.00 το πρωί ωστόσο δεν δικαιολογείται κανένα μήνυμα. Θα μπορούσα βέβαια να πω ψέματα ότι πάω για βοήθεια, αλλά δεν ήθελα να το κάνω.

Λίγο πριν από τη δεύτερη καραντίνα κυκλοφόρησε και το νέο σου τραγούδι με τίτλο Τρεις τα ξημερώματα. Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους;

Γνωριζόμαστε χρόνια. Η σύνδεση όμως έγινε μέσω της Panik Records και του Νίκου Κοκλώνη. Πρόκειται για μια συνεργασία ζωής. Επίτηδες στοχεύσαμε σε ένα ζεϊμπέκικο, ένα τραγούδι που ξέρουμε ότι δύσκολα γίνεται μια τεράστια επιτυχία ή κάτι εύκολο για τα ραδιόφωνα, αλλά είναι κάτι που σε ακολουθεί για όλη σου τη ζωή.

Είναι δύσκολος στη συνεργασία ο Γιώργος Θεοφάνους;

Είναι ευχάριστα αυστηρός. Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που θα έκανε δουλειές στο πόδι ή θα μου έλεγε: «Μπράβο, καλός είσαι», θα με χτυπούσε στον ώμο και θα φεύγαμε. Με διόρθωσε, με βοήθησε και με εξέλιξε.

Οι τραγουδιστές κατά κύριο λόγο δουλεύουν τη νύχτα. Ξαφνικά τώρα έγινες πρωινός τύπος καθώς εργάζεσαι Barking Well Media.

Μου αρέσει το πρωί. Ακόμα κι όταν δούλευα πέντε και έξι βράδια την εβδομάδα μου έλειπε πάρα πολύ η μέρα. Μέχρι που κάποια στιγμή είπα «Παναγία μου, δεν μπορώ άλλο αυτή τη δουλειά» και ήρθε το χαρτί του στρατού. Οπότε να προσέχεις τι εύχεσαι, γιατί από εκεί που μου έλειπε η μέρα, μετά μου έλειπε η νύχτα. Παράλληλα όμως κάνω κι άλλα πράγματα. Πρόσφατα συστάθηκε μια ΜΚΟ που ονομάζεται Ελλήνων Μελωδίες και στην οποία είμαι πρόεδρος. Οργανώνει δράσεις για τον πολιτισμό, τις τέχνες και το περιβάλλον.

Τον Νίκο Κοκλώνη πώς τον γνώρισες;

Είχα επιστρέψει από ένα ταξίδι στην Αμερική και με κάλεσαν στο It’s Show Time να πω κινηματογραφικά τραγούδια. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία. Μετά κάναμε το χριστουγεννιάτικο Celebrity Travel, όπου ταξιδέψαμε στη Νέα Υόρκη και ήρθαμε πιο κοντά, ενώ αργότερα ακολούθησε και το J2US.

Δέχτηκες κάποια πρόταση για άλλο show μετά το J2US;

Είχα πρόταση από το Your Face Sounds Familiar. Δεν θα μπορούσα όμως να το κάνω. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να το έχεις μέσα σου. Εγώ δεν μπορώ ούτε να μεταμφιεστώ ούτε να κάνω φωνές περίεργες. Η κλίση μου είναι προς άλλα πράγματα, είπε στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved