Μαρίνα Παντζοπούλου: Μεγαλώνει και είναι ίδια η Ελένη! Απόδειξη αυτές οι φώτο!
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Μεγαλώνει και είναι ίδια η Ελένη! Απόδειξη αυτές οι φώτο!

H Μαρίνα Παντζοπούλου σε δύο μήνες γίνεται έξι χρονών και όσο μεγαλώνει τόσο και περισσότερο μοιάζει στην λαμπερή μαμά της, Ελένη Μενεγάκη!

Η ομοιότητα με τη μαμά της είναι εκπληκτική!

Η Μαρίνα Παντζοπούλου δεν μοιάζει μόνο στην εξωτερική εμφάνιση στην μαμά της αλλά έχει πάρει και τις συνήθειές της!

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της πανέμορφης εάχρονης κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα αδέρφια της και φυσικά τα σχόλια και τα likes αμέτρητα από φίλους και θαυμαστές της παρουσιάστριας.

Η μικρή Μαρίνα η οποία φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση, είναι ένα υπέροχο και ζωηρό πλάσμα και όπως αποκάλυψε πρόσφατα και η μαμά της μοιάζει πολύ σε εκείνη αλλά έχει και πολλά χαρακτηριστικά του μπαμπά της, Μάκη Πανζόπουλου!

«Νομίζω ότι μοιάζει στα μάτια του μπαμπά της.. τα χρώματα δικά σου, βέβαια.. κουκλίτσα» της έγραψε follower με την Ελένη να απαντά: «Έχει το χρώμα των ματιών μου, ο μπαμπάς έχει πράσινα μάτια!», απάντησε στο ένα ενώ στο άλλο σημείωσε: «σίγουρα», σε σχόλιο follower που ανέφερε: «το βλέμμα του μπαμπά της όμως!!! αυτό φαίνεται ξεκάθαρα».

Η Μαρίνα Παντζοπούλου, η οποία σε δύο μήνες γίνεται έξι χρονών, είναι φτυστή η Ελένη Μενεγάκη και οι τελευταίες φωτογραφίες της είναι μοναδικές και αν δεν τις είδατε, δείτε τες στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved