Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Η φωτό με την τρυφερή αγκαλιά!
Showbiz

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Η φωτό με την τρυφερή αγκαλιά!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Η Κατερίνα Γερονικολού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται το ζευγάρι σε μια τρυφερή τους στιγμή και πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Γερονικολού χωμένη στην αγκαλιά του αγαπημένου της συντρόφου Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν το κρύβει στιγμή!

Αυτήν την περίοδο, όπου η αγκαλιά είναι κίνηση απαγορευμένη εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας τους τελευταίους μήνες, έδωσε αξία έστω και με αυτόν τον τρόπο η Κατερίνα Γερονικολού.

Η γλυκιά ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Έτσι και σήμερα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εν λόγω φωτογραφία με την τρυφερή αγκαλιά εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αγκαλιάς!

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved