Μενεγάκη: Η καραντίνα συνεχίζεται κι εκείνη έχει δημιουργήσει την πιο cozy ντουλάπα με homewear
Showbiz

Μενεγάκη: Η καραντίνα συνεχίζεται κι εκείνη έχει δημιουργήσει την πιο cozy ντουλάπα με homewear

Ένα από εκείνα τα δεκάδες χαρίσματα της Ελένης Μενεγάκη είναι το καλό της γούστο!

Είτε πρόκειται για κάτι που αφορά στο στιλ της, είτε για οτιδήποτε άλλο η παρουσιάστρια ξέρει πώς ακριβώς να το αναδεικνύει με χάρη!

Μπορεί η Ελένη να μην είναι πια στην τηλεόραση αφού η ίδια επέλεξε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, ωστόσο μέσα από τα social media της, έχει κρατήσει την απίστευτη αυτή σχέση που έχει «χτίσει» χρόνια τώρα με το τηλεοπτικό κοινό της.

Έτσι λοιπόν καθημερινά η Ελένη μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της με τους followers της.

Και αυτό που παρατηρήσαμε μέσα από τις πρόσφατες φωτογραφίες της είναι το διαφορετικό look που έχει υιοθετήσει μέσα στο σπίτι, είναι βέβαια και η καραντίνα που την έκανε να δημιουργήσει την πιο cozy ντουλάπα με homewear.

Όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις η Ελένη προκειμένου να νιώθει και άνετη αλλά και όμορφη επιλέγει σύνολα που και αναδεικνύουν τη θηλυκότητά της αλλά και την κάνουν να νιώθει καλά.

Φορά τις σικάτες φόρμες της, τα sneakers της ενώ αυτό το ρούχο που έχουμε ζηλέψει όσο κανένα άλλο είναι τα δεκάδες πουλόβερ της.

Είναι φαίνεται η νέα της στιλιστική εμμονή αφού επιλέγει διαφορετικά χρώματα και σχέδια κάθε φορά είτε για μέσα στο σπίτι είτε για μια κοντινή βόλτα.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved