Εύη Αδάμ: “Έφτασα στα πρόθυρα του χωρισμού”
Showbiz

Εύη Αδάμ: “Έφτασα στα πρόθυρα του χωρισμού”

Η Εύη Αδάμ σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης μιλά για τις φήμες που το καλοκαίρι την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

“Φέτος το καλοκαίρι πέρασα μία περίοδο συναισθηματικής εσωστρέφειας, εξαιτίας και του θανάτου του πατέρα μου και δεν ήθελα να βγαίνω. Έτσι, επειδή είδαν μόνο του τον Λάμπη στη Μύκονο όπου είχε πάει μαζί με την κουμπάρα μου πιθανότατα να έβγαλαν το συμπέρασμα ότι δεν είμαστε πια μαζί. Δεν σου κρύβω μάλιστα ότι ένας από τους λόγους που ήθελα να συμμετέχω στο Just the two of us ήταν γιατί με βοηθούσε να ξεφύγω από ένα τεράστιο τέλμα που είχα βρεθεί.

Όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε διάφορες κρίσεις και όποιος ισχυριστεί το αντίθετο είναι ψεύτης. Κάθε σχέση έχει τα πάνω της και τα κάτω της γιατί ακόμα κι εμείς ατομικά περνάμε διάφορες φάσεις στη ζωή μας όπου μπορεί να μην είμαστε καλά και να χρειαζόμαστε χρόνο με τον εαυτό μας.
Έφτασα στα πρόθυρα του χωρισμού. Ξέρεις, κατά καιρούς μπορεί να γινόμαστε μαλλιά κουβάρια αλλά ποιος δεν γίνεται; Κάθε φορά όμως που δεν θα μας δουν μαζί με τον Λάμπη, δεν σημαίνει ότι πήραμε διαζύγιο. Ούτε σημαίνει ότι υπάρχουν μονίμως τσακωμοί” δήλωσε χαρακτηριστικά η Εύη Αδάμ.


Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved