Kάτια Δανδουλάκη: Αποκάλυψε τη νέα της συνεργασία για την επόμενη σεζόν
Showbiz

Kάτια Δανδουλάκη: Αποκάλυψε τη νέα της συνεργασία για την επόμενη σεζόν

Kάτια Δανδουλάκη: Οι Άγριες Μέλισσες, το lockdown και το επόμενο επαγγελματικό βήμα.

Kαι τη φετινή σεζόν, την βρίσκουμε στις Άγριες Μέλισσες και στο ρόλο της Ανέτ. Η Κάτια Δανδουλάκη παραδέχεται πως εργάζεται πολύ, ενώ το lockdown αποτέλεσε μια περίοδο χαλάρωσης για εκείνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, αλλά και το νέο της επαγγελματικό βήμα...

Νοσταλγείτε το παρελθόν ή είστε άνθρωπος μόνο του παρόντος και του μέλλοντος;

Νοσταλγώ αφάνταστα το πα­ρελθόν. Ζω απόλυτα το παρόν και είμαι φοβερά αισιόδοξη για το μέλλον.

Ήσασταν γενικά αισιόδοξη στη ζωή σας;

Πάντοτε. Δεν έχω ίχνος απαι­σιοδοξίας, γκρίνιας και μεμψι­μοιρίας μέσα μου. Προτιμώ να αγνοώ τα αρνητικά πράγματα. Σχεδόν δεν τα βλέπω ή δεν τα ακούω, γιατί περνάω στο πιο ουσιώδες που είναι πάντα η θε­τική στάση στη ζωή.

Πώς ονειρεύεστε τα επόμενα χρόνια;

Ονειρεύομαι να είμαι μόνιμα σε αγκαλιές φίλων και ανθρώπων που αγαπώ πολύ, να δημιουρ­γούμε ωραία πράγματα και να ζούμε την απλή καθημερινότη­τα με πολλή χαρά, γέλιο και τα­ξίδια.

Πώς βιώσατε το Lockdown και την προηγούμενη χρονιά; Κάνατε απολογισμό της διαδρομής σας; Διαβάσατε; Ξεκουραστήκατε;

Για να είμαι απόλυτα ειλικρι­νής, μου έκανε πολύ καλό από την άποψη ότι χρειαζόμουν ξε­κούραση, ύπνο και πολλή συ­γκέντρωση στον εαυτό μου. Όταν δουλεύεις σε τηλεόρα­ση και θέατρο ταυτόχρονα, οι ρυθμοί είναι πολλοί έντονοι. Δεν προλαβαίνεις να σκεφθείς πολλά. Κάνεις δέκαθλο. Δεν εί­ναι αστείο. Το lockdown μου προσέφερε άπλετο χρόνο να σκεφτώ, να κοιμηθώ, να βρω τον εαυτό μου και να συνθέσω τα επόμενα όνειρα μου.

Τα οποία είναι;

Έχουν σχέση με θεατρικές δουλειές. Έχω οργανώσει την παράσταση μου για την επόμε­νη χρονιά. Ήταν έτοιμη να ξεκι­νήσει αρχές Οκτωβρίου, αλλά μας πρόλαβαν τα γεγονότα. Εί­ναι ένας μονόλογος των Ρέππα-Παπαθανασίου που τιτλο­φορείται «Το καινούργιο παι­δί». Πρόκειται για την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία διατρέ­χει τις δεκαετίες της ζωής της από το 70 μέχρι σήμερα μέσα από τους έρωτες της, τα πάθη της, τον κοινωνικό περίγυρο. Περιγράφει όλα όσα έζησε η δική μου γενιά από τη δικτατο­ρία έως σήμερα. Είναι εξαιρε­τικά ενδιαφέρουσες δεκαετίες, γιατί υπήρξε η μεγάλη άνοδος, όπως αντίστοιχα και η πτώση μετά. Είναι σαν μια εξομολό­γηση.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved