Τάνια Τρύπη- Ιωσήφ Μαρινάκης: «Βεντέτα» για χάρη του έρωτα
Showbiz

Τάνια Τρύπη- Ιωσήφ Μαρινάκης: «Βεντέτα» για χάρη του έρωτα

Οι δυο ηθοποιοί μιλούν για την συνεργασία τους στη νέα κινηματογραφική δουλειά «Βεντέτες» και φωτογραφίζονται μαζί.Πώς σχολιάζουν το γεγονός  ότι η εκδίκηση υπερνικά την αγάπη;

 

 


Τί ενδιαφέρον έχουν για έναν ηθοποιό ερωτικές ιστορίες που παραπέμπουν στο μύθο του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας» ή σε εκείνον με τη «Νεράιδα και το παλικάρι»;
Τ.Τ
: «Όλοι αναρωτιούνται αν θα υπάρξει χάπι-εντ για το ζευγάρι. Μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δύο νέους ,μία απαγορευμένη αγάπη για τους δικούς τους, μπορεί να φαίνεται συνηθισμένη, όμως δεν είναι, διότι μην ξεχνάτε τα εμπόδια που συναντούν στην πορεία οι χαρακτήρες. Και αυτά είναι επίσης στοιχεία που ιντριγκάρουν τον ηθοποιό».
Ι.Μ: «Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία ιστορία αγάπης, έναν έρωτα που έχει πολλές μεταβλητές. Δεδομένη είναι μόνο η αγάπη της μάνας για το παιδί. Αλλά όταν υπάρχει ερωτική σχέση σαφώς και έχει ενδιαφέρον, γιατί απλώς ποτέ δεν είναι η ίδια με κάποια άλλη. Άλλωστε πάντα μια τέτοια σχέση είτε στον κινηματογράφο είτε στο θέατρο ,λειτουργεί ως πόλος έλξης».
Πώς η μανία για εκδίκηση υπερνικά τη δύναμη της αγάπης;
Ι.Μ:
«Καμιά φορά τυφλωνόμαστε από κάποιες καταστάσεις. Είναι σαν να είμαστε σε εν βρασμώ ψυχής σε σχεδόν μονίμως. Ο θυμός θολώνει τη σκέψη. Μπορεί να γινόμαστε κακοί αλλά στιγμιαία, όχι για όλη μας την ζωή».
Πώς ήταν η συνεργασία σας;
Τ.Τ: «Είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε με τον Ιωσήφ και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».
Ι.Μ: «Βασικές προϋποθέσεις για καλή συνεργασία με κάποιον είναι εκείνος που έχεις απέναντί σου να έχει ταλέντο, όρεξη, διάθεση, ενέργεια. Ε, ναι λοιπόν η Τάνια Τρύπη τα διαθέτει όλα».
Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved