Τιτίκα Σαριγκούλη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού!
Showbiz

Τιτίκα Σαριγκούλη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού!

Θλίψη για τον καλλιτεχνικό κόσμο για τον ξαφνικό θάνατο της Τιτίκας Σαριγκούλη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 87 ετών!

«Αντίο αγαπημένη μου Τιτίκα... Γνήσια αγωνίστρια, εμβληματική φυσιογνωμία, χιουμορίστα, εργατική, φιλότιμη, μαχητική. Έγινες πασίγνωστη και αγαπητή μεγάλη αλλά αυτό σε γέμισε ευτυχία... παίξαμε μαζί τα γεροντάκια στον ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ και σε ταινίες... Στο Σωματείο και στο ΤΆΣΕΗ πάντα πρώτη Κ. Μπροστά.. Θα σε θυμάμαι πάντα γλυκιά μου γελαστή Τιτίκα. Έφυγες σήμερα μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό. Στις γιορτές ήσουνα μια χαρά... Καλό ταξίδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνοντας γνωστή την είδηση του θανάτου της χθες.

Η Τιτίκα Σαριγκούλη μέχρι και πριν από λίγες μέρες ήταν απολύτως καλά όμως ένα εγκεφαλικό επεισόδιο την οδήγησε στον θάνατο.

Όσοι τη γνώριζαν ή είχαν συνεργαστεί μαζί της μιλούσαν για έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο, γλυκιά και καταδεκτική.

Η ηθοποιός τίμησε την υποκριτική αλλά και την συγγραφή αφού έχει αφήσει πίσω της πλούσιο συγγραφικό έργο. Παρά τα προβλήματα υγείας, δεν σταμάτησε να δουλεύει μέχρι το τέλος ενώ δεν μασούσε τα λόγια της και έλεγε με ειλικρίνεια αυτά που πίστευε.

Τον Μάρτιο του 2020 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και είχε αποκαλύψει γιατί τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ αλλά και αν φοβόταν τον θάνατο.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν μπορούσα να ανεχθώ έναν άνθρωπο να βάλω συναίτερο στην ελευθερία μου. Δεν δέχθηκα ποτέ πρόταση γάμου. Ποιος θα βάλει στο κεφάλι του ένα διάολο”! Ποιος μπορεί να ζήσει με 452 ευρώ σύνταξη; Εγώ όμως πλήρωνα για να πάρω μια σύνταξη να ζήσω ευπρεπώς. Δουλεύω για να μπορέσω να ζήσω.Δεν φοβάμαι το θάνατο. Με ρώτησε κανείς όταν γεννήθηκα αν φοβάμαι τη ζωή;», είχε πει τότε η αγαπημένη ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved