Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Η πρώτη φωτό με το μωρό της!
Showbiz

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Η πρώτη φωτό με το μωρό της!

Από μέρα σε μέρα γεννούσε και ήταν προετοιμασμένη για τον ερχομό της κόρης της που γέμισε την ίδια, τον σύζυγό της και τις οικογένειές τους μεγάλη χαρά. 

Ο λόγος για την Τζώρτζια Βαϊνά η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ευτυχής μαμά και η μικρούλα της είναι απόλυτα υγιείς και φυσικά χαίρονται αυτές τις πρώτες κοινές στιγμές τους που είναι πολύ συγκινητικές.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε παντρευτεί τον περασμένο Δεκέμβριο με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της Νίκο Δρούγκα και περίμεναν τις τελευταίες εβδομάδες με ανυπομονησία τον ερχομό του μωρού τους.

«Περιμένουμε κοριτσάκι και το περιμένουμε τέλος Ιανουαρίου, με το καλό! Ναι, έχει γίνει πρόταση γάμου και έγινε με πολύ όμορφο τρόπο. Εγώ είμαι από τα Μετέωρα, ένα μέρος που αγαπώ πολύ. Ένα μαγικό μέρος και ο σύντροφός μου πρότεινε να μου την κάνει. Βιώνω πολύ θετικά την εγκυμοσύνη μου σχετικά με άλλες κοπέλες και όσα έχω ακούσει», είχε δηλώσει εκείνη τρισευτυχισμένη στην κάμερα του Open.

Η ευτυχής μαμά ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία με την πριγκίπισσά της μέσα από το μαιευτήριο. Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved