Βάσω Λασκαράκη: Η νέα στιλιστική της εμμονή είναι τάση! Δεκάδες σύνολα στην ντουλάπα της
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Η νέα στιλιστική της εμμονή είναι τάση! Δεκάδες σύνολα στην ντουλάπα της

Είναι γεγονός πως η καραντίνα μας έκανε να πάψουμε να αναζητούμε στα e-shops ή στα καταστήματα που πλέον είναι ανοιχτά, σύνολα που δεν μπορούμε πλέον να φορέσουμε στο σπίτι.

Για τον πολύ απλό λόγο ότι με την επιβολή του lockdown αν όχι, όλες τις περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα τις περνάμε στο σπίτι. Άρα τι θέλουμε;

Να νιώθουμε και όμορφες και στιλάτες αλλά πάνω από όλα άνετες. Και ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν πρέπει και δεν είναι ωραίο και για τον σύντροφό μας, αν συγκατοικούμε ή αν είμαστε παντρεμένες, να κυκλοφορούμε όλη την ημέρα με πιτζάμες αλλά καν' το όπως η Βάσω Λασκαράκη.

Γιατί η ηθοποιός μπορεί μέχρι και πριν από αρκετούς μήνες να είχε ποστάρει ελάχιστες φωτογραφίες με casual σύνολα, και δεν εννοούμε το τζιν παντελόνι συνδυασμένο με ένα φούτερ ή πουκάμισο ή απλό t shirt, αλλά μιλάμε για τις κλασσικές φόρμες.

Όμως εδώ και αρκετό καιρό έχουμε παρατηρήσει τη νέα της στιλιστική εμμονή που είναι οι σικάτες φόρμες.

Είναι σίγουρα η νέα τάση της μόδας αφού στις βιτρίνες θα δεις δεκάδες μοντέρνα σύνολα σε απίστευτα χρώματα αλλά και σχέδια.

Η Βάσω Λασκαράκη, όπως είδαμε μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει πολλά σύνολα του είδους και μάντεψε τις πάνε χάρμα!

Δες την στην gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved