Showbiz

Ετεοκλής Παύλου: Έτσι έχασε 50 κιλά μετά τον ακρωτηριασμό του! Το πριν και το μετά!

Ο Ετεοκλής Παύλου έχει μιλήσει πολλές φορές για τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του, όταν έζησε τον ακρωτηριασμό του ποδιού του που όμως δεν τον καθόρισε ως άνθρωπο. Τον βοήθησε όμως να κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή του. 

"Το συγκεκριμένο βίντεο είναι κατάθεση ψυχής!" έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος στο προσωπικό του κανάλι στο youtube μίλησε για τον δρόμο που ακολούθησε προκειμένου να χάσει τα κιλά που είχε πάρει το διάστημα που παρέμεινε στο νοσοκομείο για το πόδι του αλλά και αργότερα που χρειάστηκε αρκετό καιρό για την αποκατάστασή του, καθηλωμένος στο σπίτι.

Ο γνωστός personal trainer και παρουσιαστής, είχε πει και παλιότερα ότι εκείνη τη δύσκολη εποχή, είχε φτάσει να ζυγίζει 150 κιλά, όμως ήθελε να τα χάσει. Και τελικά, όχι μόνο τα κατάφερε αλλά πλέον διατηρεί ένα από τα ωραιότερα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ.

«Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, 150 κιλά, μου φάνταζαν όλα βουνό και δύσκολα. Ήξερα ότι θα ξεκινήσει ένα δύσκολο ταξίδι για να χάσω τα κιλά μου για να μπορέσω να ζήσω…

Ακόμα και ένα βήμα την ημέρα ήταν εξέλιξη. Δεν έχει σημασία το πόσο γρήγορα πηγαίνεις, αρκεί να εξελίσσεσαι. Ξεκινάμε να αθλούμαστε με όποιο πρόβλημα και να έχουμε. Ο ιδανικός χρόνος δεν θα έρθει ποτέ από μόνος του, εμείς θα δημιουργήσουμε τον ιδανικό χρόνο…» παραδέχεται μεταξύ άλλων στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος ανοίγει την καρδιά του με απώτερο σκοπό να βοηθήσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που ίσως αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα και δεν ξέρουν τον τρόπο γι να πετύχουν τον στόχο τους. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved