Έρρικα Πρεζεράκου: «Ζωντάνεψαν» οι μνήμες - Στο νοσοκομείο για το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της
Showbiz

Έρρικα Πρεζεράκου: «Ζωντάνεψαν» οι μνήμες - Στο νοσοκομείο για το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της

Όλα άλλαξαν στη ζωή της Έρρικας Πρεζεράκου τον περασμένο Αύγουστο όταν οι διακοπές της στην Κύθνο μετατράπηκαν σε πραγματικό εφιάλτη ύστερα από ατύχημα που είχε με σκάφος. 

Η όμορφη γυμνάστρια αρκετούς μήνες μετά από εκείνο το τραγικό μεσημέρι που έζησε, μπήκε και πάλι στο νοσοκομείο αφού όπως ενημέρωσε τους followers της, σήμερα πραγματοποιήθηκε το δεύτερο χειρουργείο για την πλήρη αποκατάσταση.

«Στο ίδιο δωμάτιο με το καλοκαίρι! Σε αναμονή για το δεύτερο χειρουργείο. Ακόμα ηχούν τα λόγια του οδηγού μέσα μου “Έλα μωρέ σε ένα μήνα ούτε που θα το θυμάσαι…”NOT», έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η ίδια πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει για την καθημερινότητά της μετά το σοβαρότατο ατύχημά της.

«Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου.

Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved