Χριστίνα Μπόμπα: Οι λιγούρες και τα γεύματα που επιλέγει στην εγκυμοσύνη της
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι λιγούρες και τα γεύματα που επιλέγει στην εγκυμοσύνη της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Χριστίνα Μπόμπα.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και η αλλαγή στο σώμα της με την κοιλίτσα να μεγαλώνει είναι πλέον εμφανής.

Η Χριστίνα σχεδόν καθημερινά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram μοιράζεται σκέψεις για τα διδυμάκια της, δίνει τις δικές της συμβουλές σε άλλες εγκυούλες ενώ οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά για «χάζεμα».

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της έχουμε παρατηρήσει πως η Χριστίνα δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της.

Και τη γυμναστική της κάνει ενώ προσπαθεί, παρά τις λιγούρες της εγκυμοσύνης της, να τρέφεται σωστά κάνοντας υγιεινές επιλογές.

«Μικρά και συχνά γεύματα προτείνει ο γιατρός @ptanimanidis και βρήκα την πιο ωραία ιδέα.
Ο δίσκος μου έχει τυρί, ντοματίνια, αβοκάντο, πρόβειο γιαούρτι, χούμους, μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη, μούρα, κριτσίνια χαρουπιού, φυστίκια αιγίνης, αγγουράκι, μήλο, κράκερ αμυγδάλου.
Βιταμίνες, πρωτεΐνη, σύνθετοι υδατάνθρακες, προβιοτικά και πολλά θρεπτικά συστατικά σ’ενα δίσκο τσιμπολογήματος για όλη μέρα», έγραψε η ίδια πρόσφατα αναφερόμενη στις διατροφικές επιλογές της ενώ συχνά ανεβάζει και βίντεο με τις δικές της υγιεινές συνταγές είτε για ένα πρωινό γεύμα είτε για τα τσιμπολογήματα της εγκυμοσύνης που δεν είναι λίγα μέσα στην ημέρα.

Μερικές από τις ιδέες της είναι λαχταριστα pancakes βρώμης, porridge για super yummy και healthy πρωινά, avocado toast αλλά και smoothie μπανάνα, μούρα και βούτυρο αμυγδάλου.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved