Ρούλα Κορομηλά: Η υπέροχη minimal κουζίνα και το total white σαλόνι του σπιτιού της!
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Η υπέροχη minimal κουζίνα και το total white σαλόνι του σπιτιού της!

Η Ρούλα Κορομηλά λατρεύει το λευκό χρώμα και τα ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και γι' αυτό το υπέροχο σπίτι της είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών! 

Μάλιστα, τώρα που είμαστε ακόμα σε lockdown, η παρουσιάστρια περνάει πολύ χρόνο στους χώρους του σπιτιού της. Από εκεί, συχνά ανεβάζει και υπέροχα βίντεο ή φωτογραφίες. Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο instagram ανέβασε ένα σύντομο βίντεο μέσα από την κουζίνα της, όπου μόλις είχε ψήσει ένα λαχταριστό και μοσχομυριστό κέικ.

«Το κέικ αυτό είναι τόσο νόστιμο! Το έφταιξα για εσένα και θέλω να το φας όλο», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Ρούλα Κορομηλά σε φίλος της. Τότε εκείνος της απαντά: «Ναι αλλά βλέπω να το τρως όλο μόνη σου». Η ατάκα του προκάλεσε το αβίαστο γέλιο της αλλά συγχρόνως είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον περιβάλλοντα χώρο της κουζίνας η οποία είναι μίνιμαλ και πολύ προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια.

Δείτε το εν λόγω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CKZk3UDJ-hp

Όσο για το υπόλοιπο σπίτι, φυσικά ο χώρος του σαλονιού είναι πραγματικά... όνειρο αφού σε αυτόν υπερισχύει το λευκό χρώμα σε ταπετσαρίες και όλα τα έπιπλα ενώ σε συνδυασμό με το ξύλο και έναν πολύ εντυπωσιακό καθρέφτη, χαρίζουν μία πολύ εκλεπτυσμένη ζεστασιά.

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της παρουσιάστριας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved