Αποκλειστικό: Το υπέροχο δώρο του Φίλιππου στην Κατερίνα Καινούργιου που την ξετρέλανε
Showbiz

Αποκλειστικό: Το υπέροχο δώρο του Φίλιππου στην Κατερίνα Καινούργιου που την ξετρέλανε

Τέτοιες μικρές εκπλήξεις είναι λίγο από το αλατοπίπερο μίας σχέσης που έχει πολύ έρωτα και αγάπη. 

Και επειδή η Κατερίνα Καινούργιου είναι λάτρης των εκπλήξεων και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης από τους άντρες που τους αρέσει να βλέπουν το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των συντρόφων τους, προσφάτως έκανε στην όμορφη παρουσιάστρια ένα πολύτιμο δώρο που εκείνη δεν αποχωρίζεται για κανέναν λόγο.

Τι ήταν αυτό;

Ένα γλυκύτατο και πολύ παιχνιδιάρικο κουτάβι που ήδη η παρουσιάστρια βάφτισε... Kiton! Αυτό είναι το όνομα που χάρισε στον σκυλάκο της που φυσικά είναι πλέον η μεγάλη αδυναμία της Κατερίνας.

Η παρουσιάστρια, από τότε που θυμάται τον εαυτό της είχε πάντα σκύλο η οικογένεια και ακόμα και σήμερα, ποζάρει με την Cookie, τη σκυλίτσα που έχουν οι γονείς της στο πατρικό της.

Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή για να αναλάβει τη φροντίδα ενός άλλου, ολόδικού της σκύλου, πόσο μάλλον που είναι δώρο του συντρόφου της.

Ήδη μάλιστα, ενθουσιασμένη από την άφιξη του 'φίλου' της στη ζωή της, ανέβασε κοινές φωτογραφίες τους, χωρίς όμως να αποκαλύψει ότι πρόκειται για δώρο του Φίλιππου.

Πιστή στην απόφασή της, "τα εν οίκω μη εν δήμω", η Κατερίνα απολαμβάνει την ευτυχισμένη προσωπική της ζωή. Δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της κάνοντας τα πάντα για να κρύψει ότι είναι ερωτευμένη, όμως δεν κρύβεται κιόλας. Κάτι που διαπίστωσε και η ίδια πως δεν έχει νόημα και πως ούσα απαλλαγμένη από το άγχος της προβολής, μπορεί να απολαμβάνει ήρεμα τη ζωή της χωρίς παιχνίδια με τα ΜΜΕ.

Δείτε φωτογραφίες της Κατερίνας με τον αγαπημένο της σκύλο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved