Κάτια Ταραμπάνκο: Έχετε δει τη μαμά της; Το DNA είναι από… χρυσάφι!
Showbiz

Κάτια Ταραμπάνκο: Έχετε δει τη μαμά της; Το DNA είναι από… χρυσάφι!

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα της εποχής μας επί ελληνικού εδάφους, όμως έχετε δει από πού πήρε αυτή την ομορφιά;

Γιατί τελικά στην περίπτωσή της αποδεικνύεται ότι η ομορφιά είναι θέμα DNA και η μελαχρινή μητέρα της, Ναταλία Χαβράχ, ακόμα και σήμερα παραμένει μία πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Άλλωστε δεν είναι και μεγάλη σε ηλικία.

Η Ναταλία είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση πέρυσι, την περίοδο που η Κάτια πάλευε για την πρώτη θέση στο GNTM και μάλιστα μαμά και κόρη είχαν φωτογραφηθεί μαζί για τις ανάγκες του ριάλιτι μοντέλων μιας και επρόκειτο για δοκιμασία των διαγωνιζόμενων.

Η Κάτια τότε είχε αποκαλύψει την αδυναμία που έχει στη μητέρα της καθώς όταν την είδε μετά από καιρό μπροστά της, έβαλε τα κλάματα και δεν σταματούσε να την αγκαλιάζει και να τη φιλάει.

Η μητέρα της Κάτιας φυσικά είναι και το μεγάλο στήριγμά της. Προσφάτως, στη διάρκεια της νέας Survivor περιπέτειας της νεαρής καλλονής κατά την οποία πέρασε αρκετά δύσκολα και τελικά αποχώρησε οικειοθελώς, η μητέρα της είχε δηλώσει για εκείνη: «Είμαι περήφανη για την κόρη μου».

Και πώς να μην είναι όταν πρόκειται για ένα παιδί που έχει πείσμα, δεν εγκαταλείπει εύκολα και όταν καταπιαστεί με κάτι, θέλει να το κάνει πάντα τέλεια. Και μπορεί λόγοι υγείας να την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, όμως η Κάτια έχει αποδείξει πως είναι survivor της ίδιας της ζωής, έχοντας πάντα στο πλευρό της ανθρώπους που την αγαπούν πολύ, όπως είναι η μητέρα της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω από την εποχή του GNTM όταν μαμά και κόρη είχαν βρεθεί μπροστά στις κάμερες για τις ανάγκες του παιχνιδιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved