The Bachelor: Η Νικόλ ξανά στην αγκαλιά του Βασιλάκου! Βίντεο με τρυφερές στιγμές τους
Showbiz

The Bachelor: Η Νικόλ ξανά στην αγκαλιά του Βασιλάκου! Βίντεο με τρυφερές στιγμές τους

The Bachelor: Μετά από αρκετό καιρό χωριστά, η Νικόλ και ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι και πάλι μαζί και φυσικά είναι πολύ ευτυχισμένοι. 

Η Σαλονικιά κοκκινομάλλα η οποία λίγο πριν την περίοδο των γιορτών είχε φύγει για το πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη για να περάσει εκεί Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Όλο αυτό το διάστημα το ζευγάρι επικοινωνούσε καθημερινά και φυσικά ήθελε πάρα πολύ να βρεθεί, όμως λόγω κάποιων υποχρεώσεων της Νικόλ στην ιδιαίτερη πατρίδα της, καθυστέρησε να κατέβει νωρίτερα.

Όμως, η Νικόλ είναι εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα και μαντέψτε πού βρίσκεται συνεχώς. Φυσικά στην αγκαλιά του συντρόφου της που και εκείνος με τη σειρά του την περίμενε πώς και πώς να επιστρέψει.

Βέβαια, οι συγκυρίες δεν τους βοηθούν και πολύ τις τελευταίες μέρες καθώς έχει περιοριστεί ο χρόνος που θα μπορούσαν να περάσουν μαζί μιας και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για το The Battle of the Couples που πρόκειται να παρουσιάσει.

Και όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ θα "γεμίζει" το πρόγραμμα του γοητευτικού πρώτου Bachelor καθώς οι απαιτήσεις, όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα, θα μεγαλώνουν σε ό,τι αφορά το νέο αυτό reality project του Alpha.

Μέχρι τότε όμως, Νικόλ και Παναγιώτης θα βρίσκουν χρόνο για να απολαμβάνουν τον έρωτά τους και δεν αποκλείεται -όπως πάνε τα πράγματα- να τους δούμε να μετακομίζουν και σε ένα δικό τους σπίτι. Κάτι που δεν απέκλεισε ο Παναγιώτης σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση.

Δείτε το βίντεο με τις τρυφερές αγκαλιές που ανέβασε η Νικόλ πρόσφατα, σε μία από τις πρώτες συναντήσεις της, μετά από καιρό με τον αγαπημένο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved