Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Βαλέρια έχει γενέθλια! Η απίθανη αδημοσίευτη φωτό της μικρής
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Βαλέρια έχει γενέθλια! Η απίθανη αδημοσίευτη φωτό της μικρής

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη.

Η κόρη της, Βαλέρια, έχει τα γενέθλιά της και η υπέροχη μαμά της, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια.

Η παρουσιάστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο καταπληκτικές κοινές φωτογραφίες τους και σχολίασε με αγάπη:

«Το κορίτσι μου μόλις έγινε 13 🎂 Χρόνια πολλά Βαλέρια ! Να χαμογελάς , να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι έτσι όπως μόνο εσυ ξέρεις ! Σε αγαπάμε ❤️#eleni #love #loveyou», έγραψε.

Τη Βαλέρια Λάτσιου την είδαμε στην τελευταία εκπομπή της μαμάς της, που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μιας και αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση… Η Βαλέρια είναι το κορίτσι αυτό που μας θυμίζει πολύ την Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, που τότε ήταν καστανή.

Η Ελένη είχε αναφέρει στο παρελθόν για την μεσαία κόρη της: «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ! Η Βαλέρια μου μοιάζει πολύ, είναι ίδια εγώ, η Μαρίνα είναι φτυστή ο μπαμπάς της, ο Μάκης, με μπλε μάτια, δεν έχει κάτι άλλο από εμένα... Τα έχω ξεπεράσει αυτά, δεν έχω άγχος... στην αρχή περίμενα να με δω στο πρώτο, δεύτερο παιδί, τώρα ξέρω γεννάω μπαμπάδες»!», έχει πει.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved