Η Φιλίτσα Καλογεράκου στο gossip-tv: «Η ψυχολογία σου καταρρακώνεται, είναι ένας φαύλος κύκλος»
Showbiz

Η Φιλίτσα Καλογεράκου στο gossip-tv: «Η ψυχολογία σου καταρρακώνεται, είναι ένας φαύλος κύκλος»

Η Φιλίτσα Καλογεράκου είναι μία ηθοποιός που έχει μιλήσει ανοιχτά για άσχημες καταστάσεις που έχει βιώσει στο χώρο της όλα αυτά τα χρόνια.

Κι αυτό το έχει κάνει πολύ πριν γίνει όλος αυτός ο ντόρος μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, στην εκπομπή Πάμε Δανάη, για τον Γιώργο Κιμούλη.

Μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, η Φιλίτσα Καλογεράκου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως μπορεί από τη μία να χαίρεται που "δεν είμαστε πια φωνή βοώντος εν τη ερήμω", όμως, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μας είπε…

  • Είσαι από τις γυναίκες που έχουν μιλήσει πριν ξεσπάσει αυτός ο ντόρος. Νιώθεις κάποια ικανοποίηση που επιτέλους έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα και να ακούγονται κάποια πράγματα;

«Απο τη μία χαίρομαι γιατί δεν είμαστε πια "φωνή βοώντος εν τη ερήμω". Από την άλλη έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά. Αυτή η νοοτροπία "έτσι είναι αυτός ο χώρος" αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός και δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Τι να το κάνω αν εκτεθούν 5 - 6 άνθρωποι τώρα και έρθουν άλλοι 10-20 στη θέση τους που θα κάνουν τα ίδια γιατί θα εξακολουθεί "να είναι έτσι ο χώρος"».

  • Όλο αυτό που βίωσες τι αντίκτυπο είχε στην ψυχολογία σου;

«Είναι ένας φαύλος κύκλος. Η ψυχολογία σου καταρρακώνεται, έχεις βιοποριστικο πρόβλημα και έτσι η ψυχολογία σου καταρρακώνεται 2 φορές και πάει λέγοντας».

  • Έχεις ακούσει ή έχεις υπάρξει μπροστά σε παρόμοια περιστατικά; Είτε έχουν να κάνουν με σεξουαλική βία είτε με λεκτική και σωματική.

«Χρόνια τώρα. Δε το ξέρεις ότι "έτσι είναι αυτός ο χώρος;"».

  • Η μία ηθοποιός μετά την άλλη ξεσπούν κατά του κυρίου Κιμούλη. Γνώριζες για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη;

«Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ. Και μιλάω μόνο για τις προσωπικές μου εμπειρίες. Από την άλλη πλευρά εδώ δεν έχουμε μόνο καταγγελίες, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες».

  • Τι συμβουλή θα έδινες σε μια/έναν ηθοποιό που ξεκινά τώρα την καριέρα του και μπορεί να βιώσει κάτι αντίστοιχο;

«Να είναι ετοιμος/η να υποστεί τις συνέπειες του όχι ή του ναι. Γιατί και το ναι, μη νομίζετε, έχει και αυτό τις δικές του συνέπειες», είπε η Φιλίτσα Καλογεράκου στο gossip-tv.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved