Happy Day: O δικηγόρος του Σεφερλή, η παρέμβαση του Λαμπάτου και η αμηχανία της Τσιμτσιλή
Showbiz

Happy Day: O δικηγόρος του Σεφερλή, η παρέμβαση του Λαμπάτου και η αμηχανία της Τσιμτσιλή

Χαμός στην εκπομπή Happy Day!

Μετά τις απίστευτες καταγγελίες του Γιώργου Λαμπάτου, o δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν είναι καινούργιοι, είχαν επαναληφθεί και το 2019. Ο κ. Σεφερλής υπερασπίστηκε τα δικαιώματά του, θεωρούσε ότι είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικοί κι έκανε αγωγή. Υπάρχει δικαστική απόφαση, ο κ. Λαμπάτος ενώ κλητεύθηκε δεν ήρθε καν. Το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί και τον υποχρέωσε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη καταδικάζοντας τον. Έχουν κριθεί οι ισχυρισμοί αυτοί ότι είναι συκοφαντικοί», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Σαρρής.

Λίγα λεπτά μετά στην εκπομπή παρενέβη ο ηθοποιός, ο οποίος είπε πως δεν γνώρισε για την απόφαση του δικαστηρίου.

«Πέφτω από τα σύννεφα μαθαίνω από εσάς ότι έχω καταδικαστεί, δεν έχω λάβει κλήτευση, το ακούω από εσάς. Καμία απόφαση δεν μπορεί να είναι πάνω από τον άνθρωπο και πάνω από την αλήθεια. Αν χρειαστεί να πληρώσω για το ξύλο που έφαγα και πήγαινα στην παράσταση και τα μάτια έτρεχαν δάκρυα, και πάγωνε το κλάμα. Καθόμουν ακίνητος και δεχόμουν κάθε λίγο μια καρπαζιά από τον κύριο Σεφερλή…», είπε με την Σταματίνα να έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς όπως του είπε υπάρχει δικαστική απόφαση και θέλει να τον προστατέψει.

Δες όλα όσα έγιναν στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved