Κώστας Σπυρόπουλος: Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη!
Showbiz

Κώστας Σπυρόπουλος: Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη!

Μετά την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά που κατήγγειλαν δημόσια για σεξουαλική παρενόχληση τον Κώστα Σπυρόπουλο, μια νέα καταγγελία ήρθε να συμπληρώσει την λίστα.

Με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησαν πριν από λίγα μόνο λεπτά προέβησαν σε δημόσια καταγγελία για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση με τις δημόσιες καταγγελίες της Τζένης Μπότση και της Αγγελικής Λάμπρη, οι οποίες ανάρτησαν δημόσια στον προσωπικό τους προφίλ στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο λόγος για την ηθοποιό Χριστίνα Σαμπανίκου που γνωστοποίησε την δική της εμπειρία μέσα από σχόλιο που έκανε στο post της Τζένης Μπότση στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Χριστίνα Σαμπανίκου έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαρίστως να συνυπογράψω καθώς είχα επίσης δυσάρεστη εμπειρία σε οντισιόν που βρέθηκα μόνη μου.».

Και συνέχισε μετά την απάντηση της Τζένης Μπότση που της είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί της σύντομα: «ναι, περιμένω τρέμοντας από νεύρα. Τόσες μέρες γυρνάει στο μυαλό μου να το γράψω αλλά με σταματούσε το γεγονός που ήμουν μόνη στην οντισιόν, χωρίς μάρτυρα.».

Δείτε τα σχόλια στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved