Με τρεμάμενη φωνή η Μουμούρη αποκάλυψε: «20 χρόνια περίμενα να βρει η φίλη μου το σθένος»
Showbiz

Με τρεμάμενη φωνή η Μουμούρη αποκάλυψε: «20 χρόνια περίμενα να βρει η φίλη μου το σθένος»

Η Ευαγγελία Μουμούρη παραβρέθηκε τηλεφωνικώς στην μεσημεριανή εκπομπή Pop Up και σχολίασε τις δημόσιες καταγγελίες της Τζένη Μπότση για τον Κώστα Σπυρόπουλο περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η δημοφιλής ηθοποιός λύγισε στον αέρα της εκπομπής μιλώντας για το θέμα που έχει συγκλονίσει τους πάντες και τις δημόσιες καταγγελίες της Τζένης Μπότση.

Η Ευαγγελία με τρεμάμενη φωνή μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αποκάλυψε: ««Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω… Εκμεταλλεύομαι τον χρόνο σας να πω ότι είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τη φίλη μου που κατάφερε να ελευθερωθεί μετά από τόσα χρόνια, να βρει την κατάλληλη στιγμή γι’ αυτήν να αναπνεύσει. Το περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια αυτό. Ο χώρος μας είναι ένας πολύ ωραίος χώρος, οικογενειακός, το θέατρο είναι δύσκολη δουλειά.»

Και συνέχισε, λέγοντας: «Φυσικά μου το είχε εξομολογηθεί η Τζένη. Και δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κορίτσια. Αυτά τα τρία κορίτσια πήρανε τη δύναμη να το πουν αυτή τη στιγμή. Δε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για εμένα, να βλέπω τις 2 φωτογραφίες εκεί, τα 2 πρόσωπα. Γιατί τον τελευταίο καιρό έλεγαν συνάδελφοι μου για πράξεις, αλλά δεν ονομάτιζαν κι αυτό δυστυχώς μείωνε λίγο την καταγγελία τους. Αυτό που βλέπω ονομαστικά αυτά τα κορίτσια να λένε για αυτόν τον άνθρωπο, δε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για εμάς» είπε χαρακτηριστικά.»

Τέλος, η Ευαγγελία φανερά συγκινημένη εξομολογήθηκε: «Το παρακαλούσα να βγουν και να μιλήσουν. Το γνώριζα και θεωρούσα ότι επειδή είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Εδώ μιλάμε για κάτι αρρωστημένο, πώς να σας το πω. Έχοντας την εξουσία μέσα στο θέατρο, καταλαβαίνετε ότι είναι μια αρρωστημένη κατάσταση. Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος, δεν ξέρω και τι λέω αυτή τη στιγμή. Αυτά τα κορίτσια λοιπόν δεν είναι τρελά».

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved