Γιάννης Μπέζος: «Ο σταυρός που κουβαλάει ο καθένας δεν παραγράφεται ποτέ!»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Ο σταυρός που κουβαλάει ο καθένας δεν παραγράφεται ποτέ!»

Για το τσουνάμι των καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και λεκτική βία στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος

«Θεωρώ απίστευτα χυδαίο και ένδειξη δειλίας το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου, για να δώσεις δουλειά σε κάποιον ή να τον προωθήσεις» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «αν πιστεύεις ότι είναι γυναικοκατακτητής… στα ίσια!».

Ο κος Μπέζος έβαλε άλλη μία παράμετρο για το ευαίσθητο αυτό θέμα, τονίζοντας ότι «πρέπει να το προσεγγίσουμε από τις δραματικές σχολές. Οι νέοι ηθοποιοί βγαίνουν από εκεί και φοβούνται ακόμη και τον ίσκιο τους. Ωστόσο, όλη αυτή η ατμόσφαιρα δεν θα πρέπει να βάλει φρένο στους ανθρώπους που έχουν όνειρα. Δεν πρέπει να δοθεί η εντύπωση ότι ο χώρος μας είναι κολαστήριο. Αυτά που συμβαίνουν είναι η εξαίρεση».

Τέλος, για το ζήτημα της παραγραφής του αδικήματος της σεξουαλικής παρενόχλησης ο κος Μπέζος επισήμανε πως για τον ίδιο δεν θα έπρεπε να υπάρχει παραγραφή. «Ο σταυρός που κουβαλάει ο καθένας δεν παραγράφεται ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved