Γιώργος Καράβας: Μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του και... λιώνει από έρωτα!
Showbiz

Γιώργος Καράβας: Μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του και... λιώνει από έρωτα!

Γιώργος Καράβας: Όσα δεν γνώριζες για την προσωπική του ζωή

Φέτος κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από το GNTM και το ρόλο του ως coach των παικτών. Ο Γιώργος Καράβας, εκτός από την επιτυχία του στο χώρο του modeling, απολαμβάνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία δίπλα στη σύζυγό του, Ραφαέλα Μαυράκη και τα δυο τους παιδιά.

-Γνωρίζοντάς σε μέσα από την τηλεόραση, πολλές γυναίκες έβαλαν “πάγο”, καθώς έμαθαν ότι είσαι σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών.

Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι σύζυγος και πατέρας. Νομίζω ότι στην περίπτωσή μου, λαμβάνω ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια γι’ αυτή την εκδοχή της ζωής μου, δεν έχει λειτουργήσει ανασταλτικά, σε “πάγο”. Είμαι παντρεμένος, έχω οικογένεια, κι αυτό είναι κάτι που αρέσει.

-Ποιος είναι για σένα, ο ορισμός του καλού συζύγου και του καλού μπαμπά;

Η βάση πάντα είναι η αγάπη, ν’ αγαπάς αυτό που κάνεις και να βάζεις το 100% του εαυτού σου. Δεν μπορείς να ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος, ότι έχεις ανάγκη και θέλω, είτε αυτά είναι προσωπικός χρόνος… Αλλά από τη στιγμή που έχεις μπει ηθελημένα στη διαδικασία αυτή, πρέπει ν’ αφιερώνεις χρόνο ποιοτικό χρόνο, κι όχι ποσοτικό, στην οικογένειά σου, στη σύντροφό σου, παντού.

-Πόσα χρόνια είσαι μαζί με τη Ραφαέλα, τη σύζυγό σου;

Είμαστε μαζί από το 2011, σχεδόν 10 χρόνια, ο γιος μου γίνεται τον Μάιο 8 ετών, ενώ τον άλλο μήνα, η κόρη μου γίνεται 6 χρονών.

Πηγή: Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved