Γιώργος Καράβας: Απαντά πρώτη φορά για τις χρηματικές απολαβές από το μόντελινγκ
Showbiz

Γιώργος Καράβας: Απαντά πρώτη φορά για τις χρηματικές απολαβές από το μόντελινγκ

Γιώργος Καράβας: Όσα δεν γνώριζες για τον coach του GNTM

Αν και μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο του μοντελινγκ, τη φετινή σεζόν τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM και το ρόλο του coach. Ο Γιώργος Καράβας εξηγεί τους λόγους που προτιμά να συνεργάζεται εκτός Ελλάδος...

Δουλεύεις πολλά χρόνια στο εξωτερικό ως μοντέλο, ενώ στην Ελλάδα πριν την εμφάνιση σου στο GNTM δεν σε γνώριζε το ευρύ κοινό, θεωρείς ότι η Ελλάδα "τρώει τα παιδιά της";

Δεν θεωρώ ότι "η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της", αλλά δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να ξέρει τα παιδιά που ασχολούνται με το μόντελινγκ. Όντως με έμαθε το κοινό μέσα από το GNTM, αλλά την ιδιότητα και την πο­ρεία μου, τη γνώριζαν οι άνθρωποι του χώρου.

-Δεν είναι άδικο να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό και στη χώρα σου να μην έχεις την ανάλογη αναγνώριση;

Στο εξωτερικό το μόντελινγκ είναι επάγγελμα.

-Στην Ελλάδα για ποιο λόγο δεν είναι επάγγελμα;

Ξεκάθαρα στο εξωτερικό απευθυ­νόμαστε σε πόλεις που είναι "Μέκ­κα" πάνω στο κομμάτι της μόδας, οπότε οι πελάτες είναι κατά πολύ περισσότεροι, χιλιάδες, σε σχέση με την Ελλάδα, τα ποσά της δια­φήμισης είναι διαφορετικά, άρα και στις αμοιβές των μοντέλων είναι τελείως δι­αφορετικά. Στο εξωτερικό απευθυνόμαστε σε άλλο αγοραστικό κοινό, είναι παγκόσμιο.

-Στην Ελλάδα, το μόντε­λινγκ έχει "ημερομηνία λήξης", νωρίτερα από το εξωτερικό;

Έχει να κάνει με τους πελάτες. Πλέον και λόγω της παγκοσμιοποίησης, όλα γίνονται από το εξωτερικό, οι εγχώριοι πελάτες είναι λίγοι, στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες βιοτεχνίες ρούχων, αυτό που ουσιαστικά προβάλλου­με είναι ο τουρισμός, αυτό στο εξωτερικό δεν ισχύει

- Άρα δεν σε ενόχλησε το ότι έκανε και κάνεις ακόμα καριέρα στο εξωτερικό;

Εξακολουθώ, είμαι ενεργός στο 100%, τώρα λόγω Coivd-19 έχουν "παγώσει" τα πάντα. Δεν μ' ενοχλούσε που στην πατρίδα μου δεν με γνώριζαν, δεν έχω ματαιοδοξία, ποτέ, να βγαίνω στον δρόμο και να με γνωρίζει ο μπακάλης κι ο μανάβης της γειτονιάς μου, μ' ενδιέφερε να με γνωρίζουν οι άνθρωποι του χώρου μου, αυτή είναι η ουσιαστική επιτυχία.

-Οπότε, ερχόσουν στην πατρίδα και ξεκουρα­ζόσουν, ενώ δούλευες στο εξωτερικό;

Κάπως έτσι... Δούλευα κι εδώ, καθώς έχω συνεργαστεί με όλα τα περιοδικά και σχεδόν με όλους τους εγχώριους σχεδιαστές, έχω αρκετά μεγάλο βιογραφικό.

-Χρήματα έχεις αποκτήσει, είσαι άνετος οικονομικά;

Είναι η δουλειά μου και μέσα από αυτό, συντηρώ την οικογένεια μου, κι έχουμε ένα αρκετά καλό βιοτικό επίπεδο. Δεν έχω βγάλει χρήματα, δεν είμαι εκατομμυριούχος.

Πηγή: Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved