Παναγιώτα Βλαντή: Το ξέσπασμα και η συμπαράσταση στις ηθοποιούς που καταγγέλλουν τον Σπυρόπουλο!
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: Το ξέσπασμα και η συμπαράσταση στις ηθοποιούς που καταγγέλλουν τον Σπυρόπουλο!

Τη συμπαράστασή της στις γυναίκες ηθοποιούς που καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για παρενόχληση εκφράζει μέσω των social media με μία λιτή της ανάρτηση η Παναγιώτα Βλαντή η οποία μάλιστα κάνει λόγο για "κοινά βιώματα". 

«Με τα κοινά βιώματα να χτυπούν τα κιγκλιδώματα της μνήμης, θέλω να συνταχθώ, υπερασπιζόμενη τις γυναίκες που κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστα Σπυρόπουλο.



Σπάστε τη σιωπή σας και μιλήστε!!

Μην αφήσουμε τους λίγους να σβήσουν το φως του θεάτρου!!».

Αυτά έγραψε σε ανάρτησή της η ηθοποιός η οποία σε παλιότερη συνέντευξή της, όταν είχε ερωτηθεί για το κίνημα #metoo γυναικών που είχαν πέσει θύματα παρενοχλήσεων ή άλλης μορφής βία, είχε τοποθετηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τη σεξουαλική παρενόχληση δεν τη συναντάς μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι κάτι που το συναντάς παντού. Απλά στον καλλιτεχνικό έχει βγει προς τα έξω πιο πρόσφατα και έχει γίνει πιο γνωστό. Υπάρχει και το αντίθετο. Από τις γυναίκες στους άνδρες. Συνήθως γίνεται στις γυναίκες, αλλά το συναντάς και στα δυο φύλα. Θεωρώ άσχημο να χρησιμοποιείς κάτι τόσο όμορφο όπως είναι ο έρωτας, το σεξ για να πετύχεις άλλα πράγματα, για να παρενοχλήσεις κάποιον, να του υποσχεθείς κάτι, με αυτό το μέσο...

Το θεωρώ πάρα πολύ άσχημο να χρησιμοποιείς μια τέτοια ωραία αίσθηση, για να πετύχεις κάτι άλλο. Με ενοχλεί πάρα πολύ. Όπως με ενοχλεί και η κακοποίηση. Γενικά πρέπει να μιλάνε και οι άντρες και οι γυναίκες. Και στην κακοποίηση να μιλάνε, όχι μόνο στη σεξουαλική παρενόχληση. Γιατί έτσι αποδυναμώνεται ο θύτης».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved