Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ήθελε να με πάει πακέτο σε διάσημο πρωταγωνιστή και τον έβρισα»
Showbiz

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ήθελε να με πάει πακέτο σε διάσημο πρωταγωνιστή και τον έβρισα»

Θέμα των ημερών έχουν γίνει οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά και η ψυχολογική και λεκτική βία που καταγγέλουν πολλοί ηθοποιοί.

Μετά τις: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Λουκία Μιχαλά και Έμυ Στυλιανίδου που κατηγόρησαν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση άλλη μία μεγάλη κυρία του θεάτρου ανέφερε ένα περιστατικό που της συνέβη από δάσκαλο της σχολής της όταν εκείνη ήταν σε νεαρή ηλικία.
Η Φιλαρέτη Κομνηνού ισχυρίστηκε πως εκείνος ως «προαγωγός» ήθελε να την πάει πακέτο σε γνωστό πρωταγωνιστή.

«Ήθελε ως "προαγωγός" κανονικά να με πάει πακέτο σε διάσημο πρωταγωνιστή και όταν βρήκα το θάρρος να τον αποκρούσω και να τον βρίσω, γύρισε κυνικά και μου είπε: Ταλέντο μπορεί να έχεις αλλά με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα στο θέατρο», ισχυρίστηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» ενώ δήλωσε στο «Gala» της Κυριακής υπερήφανη που ξεβρωμίζει ο τόπος.

«Θεωρώ ό, τι πιο σιχαμένο, ανήθικο και χωρίς καμία δικαιολογία είναι όλα αυτά τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις. Όλα αυτά που έχουν υποστεί νεαρά κορίτσια μέσα στον χώρο της εργασίας τους. Είναι καλό που έχει αρχίσει και ξεβρωμίζει το τοπίο με τις αποκαλύψεις γιατί η συγκάλυψη τόσων χρόνων, αυτό που όλοι το ξέρουμε αλλά κανένας δεν τολμάει να μιλήσει, διαιωνίζει όλο το κακό και επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved