Ευθυμιάδης - Δημητρίεβιτς: Όσα δεν γνώριζες για τον μυστικό τους παράδεισο
Showbiz

Ευθυμιάδης - Δημητρίεβιτς: Όσα δεν γνώριζες για τον μυστικό τους παράδεισο

Ευθυμιάδης - Δημητρίεβιτς: Η καθημερινότητα του ζευγαριού έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια

Σε «μυστική» τοποθεσία, 30 χλμ από το κέντρο της πρωτεύουσας, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης σκαρφαλώνει σαν αίλουρος στα δέντρα, περπατάει πάνω σε κομμένα γυαλιά, θεραπεύεται από τον ήχο του γκονγκ και βουτάει στα παγωμένα νερά του ρέματος Βαρνάβα.

Ένας κατάφυτος παράδεισος κάπου στα πολύ βόρεια προάστια της Αττικής. Για να τον διασχίσεις επιβάλλεται σύστημα τετρακίνησης ή έστω Ι.Χ με υπερυψωμένο αμάξωμα, τα γνωστά SUV. Βοηθάει στο να περάσεις με ασφάλεια το φουσκωμένο ρέμα που οδηγεί στο κτήμα. Ο ιδιοκτήτης του, στενός φίλος του ηθοποιού, εγκατέλειψε την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα σε έναν άλλον επίγειο παράδεισο, αυτόν της Ταϊλάνδης.

Φεύγοντας, άφησε τα κλειδιά στον Θανάση Ευθυμιάδη και στον γιόγκι, Αλέξανδρο Παπαναστασάτο, με την υποχρέωση να το φροντίζουν, απολαμβάνοντας παράλληλα όλα τα καλούδια που έχει να προσφέρει αυτός ο βγαλμένος από τα παραμύθια τόπος.

Εδώ, ο ηθοποιός και οι συνοδοιπόροι του έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση. Χωρίς να επηρεάζονται από τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, περπατούν ξυπόλητοι σε πανέμορφα μονοπάτια, διασχίζουν γραφικά γεφυράκια, σκαρφαλώνουν σαν αίλουροι πάνω σε δέντρα, αναζητώντας χαμένες παιδικές αναμνήσεις.

«Και αν κάνεις την αρχή, θα θες να πας στην κορυφή» φωνάζει ο ηθοποιός με ενθουσιασμό μικρού παιδιού. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του, εδώ κι αρκετό καιρό, όπως είπε και στον Αντώνη Σρόιτερ στο «Tik Talk» στον Alpha.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved