Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Μενεγάκη σε ρόλο παρουσιαστή; Αυτή είναι η εκπομπή που σχεδιάζει
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Μενεγάκη σε ρόλο παρουσιαστή; Αυτή είναι η εκπομπή που σχεδιάζει

Άγγελος Λάτσιος: Αυτά είναι τα σχέδια του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος, μεγάλωσε και ήρθε πλέον η ώρα να πάει κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του. Όπως είναι γνωστό, πριν ξεσπάσει η πανδημία, ο Άγγελος ήταν προγραμματισμένο να φύγει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, για σπουδές, όμως ο κορωνοϊός ανέβαλλε τα σχέδια του αυτά.

Χωρίς κάτι τε'τοιο να αποκλείεται για το μέλλον, ο γιος της παρουσιάστριας δείχνει πλέον να σχεδιάζει τα επόμενα του βήματα εδώ. Και ένα από αυτά, ίσως το πιο σημαντικό, είναι αυτό που τον φέρνει στα βήματα της μητέρας του. Λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ, ο Άγγελος σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με τέτοια θεματολογία, κάτι που αναμένεται να τον κάνει αμέσως πολύ δημοφιλή.

Ήδη, όπως λένε οι πληροφορίες, έχει κάνει τα πρώτα βίντεο, τα οποία είναι πoλύ ιδιαίτερα. Πέρα απ' αυτό, όμως, οι πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας λένε ότι ήδη ο νεαρός Άγγελος έχει κάνει τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκεί μια εκπομπή με την ίδια θεματολογία.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα, ιδιαίτερα καθώς φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο σταθμό θα κάνει και το τηλεοπτικό της comeback η διάσημη μητέρα του.

Η Ελένη Μενεγάκη, φυσικά, είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα και ήδη δίνει συμβουλές στο γιο της για ένα αντικείμενο το οποίο η ίδια γνωρίζει πάρα πολύ καλά και στο οποίο επί χρόνια βρίσκεται στην κορυφή.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved