Γιώργος Χρυσοστόμου: Στην πρώτη καραντίνα έκανε 22 μέρες να βγει από το σπίτι
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: Στην πρώτη καραντίνα έκανε 22 μέρες να βγει από το σπίτι

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για το επιτυχημένο σίριαλ Αγγελική και έκανε αποκαλύψεις για τον Στέφανο και την Τζένη! Επίσης αποκάλυψε πως έκανε 22 μέρες να βγει από το σπίτι του στην πρώτη καραντίνα.

Στην πρώτη καραντίνα έκανε 22 μέρες να βγει από το σπίτι... Ένιωθε πως είχε να κάνει με έναν τεράστιο αόρατο εχθρό «και έτσι μπήκα μέσα μου σε μια εμπόλεμη κατάσταση» μου λέει. Πλέον όμως νιώθει πιο «θωρακισμένος».

Έχει βοηθήσει πολύ και ο ρόλος του Στέφανου:

«Είναι ένας ήρωας θετικός. Άντρας παλαιάς κοπής, που αγαπά τους ανθρώπους και την οικογένεια και έχει μεγάλη ψυχραιμία (εντελώς αντίθετη από τη δική μου), που τη θαυμάζω. Αυτό που του συμβαίνει με την Αγγελική δεν έχει να κάνει μόνο με την ομορφιά της. Δεν είναι όπως ο αδελφός του, που όταν βλέπει μια όμορφη κοπέλα σπεύδει να την κατακτήσει. Ο Στέφανος αρχίζει να νιώθει ασφάλεια, εμπιστοσύνη και τρυφερότητα δίπλα της, χαρακτηριστικά που αποτελούν μια καλή βάση για μελλοντική σχέση, σε συνδυασμό βέβαια με όσα μαθαίνει ότι συμβαίνουν μέσα στο σπίτι του. Δεν είναι σεξουαλικό προς το παρόν το πράγμα».

Όταν μάθει ο Στέφανος για την Τζένη, τι θα κάνει;

«Δεν διαβάζω πολύ μπροστά το σενάριο, γιατί μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Πάντως δεν πρόκειται για τον τύπο που όταν θα μάθει για τον αδελφό του και την αρραβωνιαστικιά του θα πάει με άλλη για λόγους εκδίκησης. Επίσης δεν είναι σεξιστής. Αγαπά τη γυναίκα, όσα λάθη κι αν κάνει, και ξέρει να συγχωρεί. Βέβαια το γεγονός της απάτης είναι πολύ μεγάλο και δεν γνωρίζω πώς θα αντιδράσει. Πιστεύω όμως πως ό,τι γίνει με την Αγγελική θα γίνει από τρυφερότητα και εμπιστοσύνη», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved