Ανδρέας Κωνσταντίνου: Η μεγάλη αλλαγή στη εμφάνιση του για τις ανάγκες του νέου του ρόλου
Showbiz

Ανδρέας Κωνσταντίνου: Η μεγάλη αλλαγή στη εμφάνιση του για τις ανάγκες του νέου του ρόλου

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Μετά την μεγάλη του επιτυχία ως «Σέργιος Σεβαστός» στη δραματική σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έρχεται και πάλι με ρόλο – έκπληξη!

Ο ηθοποιός, όπως είναι ήδη γνωστό, κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα επιτυχία που ετοιμάζει η ΕΡΤ δια χειρός, Βικτορίας Χίσλοπ. Στη νέα σειρά της Δημόσιας τηλεόρασης λοιπόν με τίτλο «Καρτ Ποστάλ», της οποίας η πρεμιέρα έχεικ προγραμματιστεί για τη νέα σεζόν, κεντρικός ήρωας και συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες είναι ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Μέσα από την οδύσσειά του, ανακαλύπτουμε έναν διαφορετικό κόσμο, έναν ολόκληρο πολιτισμό. Ένα παζλ από διαφορετικές ιστορίες, συναντήσεις, περιπλανήσεις και περιπέτειες συνθέτουν την εικόνα της σημερινής Ελλάδας, που τόσο αγαπά η συγγραφέας.

Και φυσικά για τις ανάγκες του νέου του ρόλου ο ηθοποιός έχει κάνει αλλαγές. Μπορεί στη σειρά Άγριες Μέλισσες να τον είδαμε κοντοκουρεμένο και με το μουστάκι – μόδα – της εποχής, ωστόσο σε αυτή τη σειρά θα είναι άλλος άνθρωπος.

Τον είδαμε σε πρόσφατη έξοδό του και δεν τον αναγνωρίσαμε.

Έχει ξυρίζει το μουστάκι του και έχει αφήσει τα μαλλιά του ελαφρώς πιο μακριά.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved