Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Κι όμως, δεν είναι αυτό το πραγματικό της επώνυμο!
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Κι όμως, δεν είναι αυτό το πραγματικό της επώνυμο!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως το "Παλαιολόγου" δεν είναι το πραγματικό της επώνυμο!

Σου έχει φερθεί καλά η τηλεόραση.

Είμαι παιδί της τηλεόρασης.

Ουσιαστικά έκανες επιτυχία με το «καλησπέρα» σας.

Γι' αυτό (θεωρήθηκα και «τηλεοπτική» ηθοποιοί. Ειδικά για τους ηθοποιούς του Φώσκολου οι «ποιοτικοί» συνάδελφοι μου θεωρούσαν ότι έπρεπε να μπούμε σε μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξαγνιστούμε. Ναι, υπήρχαν τέτοιες απόψεις Στη Λάμψη υπήρχε στρατιωτική πειθαρχία. Εγώ έτσι και αλλιώς ήμουν πολύ πειθαρχημένη, ο Νίκος Φώσκολος με έλεγε «ελβετικό ρολόι». Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για αυτή τη δουλειά. Ύστερα ήρθε η πρόταση από τον Αλέξανδρο Ρήγα για τη σειρά Δυο ξένοι στο Mega, όπου προχωράω και σε εκείνον μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί με σκέφτηκε για έναν ρόλο τελείου διαφορετικό.

Εν τω μεταξύ, το πραγματικό σου επώνυμο δεν είναι Παλαιολόγου, αλλά το χρησιμοποίησες για να συστηθείς επαγγελματικά και στην πορεία το καθιέρωσες.

Ναι, το πραγματικό μου επώνυμο είναι Παπαδοπούλου. Το Παλαιολόγου είναι το πατρικό της γιαγιάς μου και το υιοθέτησα βγαίναν στη δουλειά. Μου ταίριαζε καλύτερα.

Θυμάσαι π έκανες με τα πρώτα χρήματα που έβγαλες μόνη σου από τη δουλειά;

Γενικά, τα χρήματα μου τα έχω βγάλει μόνη μου, από τη δουλειά μου. Ακόμη και όταν δεν εργαζόμουν ω$ ηθοποιοί, τα καλοκαίρια που ήθελα χαρτζιλίκι έκανα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά, θέλω να πω όποια χρήματα μου έχουν έρθει, τα έχω δουλέψει και με το παραπάνω. Δεν μου χαρίστηκε κάτι, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved