Τάσος Ιορδανίδης: Ο γάμος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το τρίτο παιδί!
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: Ο γάμος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το τρίτο παιδί!

O Τάσος Ιορδανίδης σε πρόσφατη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για τον γάμο του με την Θάλεια Ματίκα και για το ενδεχόμενο ερχομού ενός τρίτου παιδιού.

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο σίριαλ που βρίσκεσαι;

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, τα έχω κάνει. Αντιμετώπισα ένα όμορφο εργασιακό περιβάλλον, με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους, κι είμαι πολύ χσρούμενος για τη συνεργασία την οποία έκανα, με ιόν Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου.

Υπάρχει πρόταση που έχεις δεχθεί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου υπέγραψε συνεργασία με το νέο τηλεοπτικό κανάλι.

Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε όλα. Τώρα, διαδικτυακά προβάλλεται π παράσταση "Ο Τζόνυ πήρε το όπλο του", του Ντάλτον Τράμπο, σε σκηνοθεσία της θάλειας Ματίκα και θεατρική απόδοση της Σοφίας Αδαμίδου.

Πηγαινοερχόσουν στην Κύπρο λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων με τη σύζυγο σου Θάλεια Ματίκα;

Όχι, δεν πηγαινοερχόμουν με τη Θάλεια, γιατί εκείνη είχε άλλες μέρες γύρισμα απ' ό,τι εγώ. Μόνο μια φορά πήγαμε μαζί, επέστρεψε π Θάλεια, κι έμεινα εγώ.

Είστε ένα αγαπημένο ζευγάρι, που έχετε δημιουργήσει μια δε­μένη οικογένεια, κάτι που όπως μου είχε πει η Θάλεια, στηρίζεις πολύ έντονα.

Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτε­ρο, είμαστε άνθρωποι που αγαπιόμαστε, αγαπάμε τα παιδιά μας και την οικογένεια μας, αυτά.

Έχεις αναλάβει ενεργά τον ρόλο που σου έδωσε η ζωή, εκείνον του πατέρα.

Ο γιος μας είναι ο πιο μεγάλος, έχουμε πιο πολλά κοινά ενδιαφέροντα ως αγόρι που είναι, η μικρή έχει άλλα ενδιαφέροντα, είναι πιο κοντά στη μαμά της. Υπάρχει άψογη επικοινωνία όπως και με τη μικρή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά με τη μαμά της και καλά κάνει. Μακάρι και τα δύο παιδιά να είναι πιο κοντά στη μαμά τους, γιατί σαν τη μάνα, τίποτα... Αλλά και με τους δύο γονείς. Προσπαθούμε να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, κάτι που βγαίνει από μέσα μα$ αυθόρμητα, κι αυτό δεν είναι άλλο από αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η Θάλεια είναι μια μητέρα, που όσο γίνεται και μπορώ να το δω αποστασιοποιημένα, έχει αναλάβει την ευθύνη, που είναι μεγάλη, πάρα πολύ καλά, εξαιρετικά.

Συνήθως η ερώτηση απευθύνεται σε γυναίκες, αλλά... Πώς είναι για έναν άντρα να συνδυάζει οικογένεια και επαγγελματικές υποχρεώσεις;

Άμα θέλεις να βρεις χρόνο για ό,τι αγαπάς, βρίσκεις, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απολαμβάνω πολύ τον χρόνο με τα παιδιά μου, βέβαια, υπάρχουν και στιγμές που θέλω να απομονωθώ, κι επίσης ευχαριστιέμαι την απομόνωση μου. Δεν περνάω χρόνο με τα παιδιά μου επειδή πρέπει ή έχω τύψεις κι ενοχές, μου αρέσει η συζήτηση και η ενασχόληση μαζί τους.

Το ενδεχόμενο να έρθει ένα τρίτο παιδί, αν η συνθήκη της ζωής το επιτρέψει, το σκέφτεστε;

Τι να σου πω τώρα...Ό,τι είναι να γίνει... θα γίνει... Δεν είναι δηλαδή κάτι που αποκλείει...; Ή ό,τι ήταν για να γίνει... έγινε... Δεν ξέρεις ποτέ... Απλώς όταν το κάνεις, πρέπει να γίνει υπεύθυνα. Αν τύχαινε να γίνει, έπρεπε να ξέρεις ότι μπορείς ν' ανταπεξέλθεις, δεν μιλάω να δώσεις μόνο αγάπη, γιατί οι συνθήκες της σημερινής κοινωνίας, απαιτούν κι άλλα πράγματα.

Όταν έχεις ολοκληρώσει τα βασικά όνειρα ζωής μας σήμερα, οικογένεια, καριέρα, τι είναι εκείνο που ονειρεύεσαι στο μέλλον;

θα ήθελα το τέλος μου, να είναι όπως του Μηράντο, στο έργο "Ο Νονός", σε μια λεμονιά, να είναι τριγύρω τα εγγόνια μου και να υπάρχει όλη αυτή η οικογενειακή ατμόσφαιρα, αυτή η εικόνα με καλύπτει πολύ. Το τέλος που θα έχω να θυμάμαι, αν θυμάσαι κάτι, όταν "περνάε" κάπου αλλού, να είναι με τα εγγόνια μου αγκαλιά, αυτό είναι το όνειρο μου, για να αισθάνομαι πλήρης. Το ζητούμενο μου είναι να "φύγω" με ελαφριά καρδιά, γιατί από τη ζωή είμαστε περαστικοί, η ζωή είναι ένα πολύ γρήγορο ταξίδι. Εύχομαι το 2021 να υπάρχει σωματική υγεία και ψυχική ηρεμία σε όλο τον κόσμο. Προτρέπω τον κόσμο, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, να διατηρεί μια αισιοδοξία, είμαστε υποχρεωμένοι, αλλιώς... δεν βγαίνει, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved