Πέτρος Πολυχρονίδης: Θα παντρέψει τη Βάλια Χατζηθεοδώρου; Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής;
Showbiz

Πέτρος Πολυχρονίδης: Θα παντρέψει τη Βάλια Χατζηθεοδώρου; Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής;

O Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου και μίλησε μετά από πολύ καιρό για τη ζωή του. 

"Η κόρη μου είναι ο θηλυκός Πέτρος Πολυχρονίδης!" είπε ο γνωστός παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης ο οποίος παραδέχτηκε ότι έχει στο σπίτι του έναν Τροχό όπου κάνει... εξάσκηση η κόρη του για να αναλάβει εκείνη τα ηνία της παρουσίασης του συγκεκριμένου παιχνιδιού μιας και τη θεωρεί άξια αντικαταστάτρια. Δείτε το βίντεο παρακάτω με τις δηλώσεις του.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής δέχτηκε μία μεγάλη έκπληξη από τους συντελεστές της εκπομπής καθώς βγήκαν στον αέρα οι γονείς του, η κυρία Άννα και ο κύριος Ζήσης οι οποίοι μίλησαν με τον πιο τρυφερό τρόπο για τον γιο τους. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης επίσης προέβη και σε αποκαλύψεις. Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα παντρέψει την Βάλια Χατζηθεοδώρου με την οποία συμπαρουσιάζει τον Τροχό της Τύχης; Δείτε το βίντεο:

Ποιο είναι το πιο περίεργο show που έχει παρουσιάσει και δεν το ξέρουμε ρωτήθηκε ο Πέτρος; Αλήθεια τι απάντησε; Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved