Showbiz

Survivor: Αποκάλυψη πρώην παίκτη: «Μετά τον αγώνα μού έλειπαν τα δύο μπροστινά δόντια. Ήταν ένα σοκ»

Survivor: Ένα άγνωστο περιστατικό που παρέμεινε στο σκοτάδι μέχρι σήμερα, περιέγραψε πρώην παίκτης και μεγάλος νικητής του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση ο οποίος αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια αγωνίσματος μέσα στο παιχνίδι έχασε τα δύο μπροστινά του δόντια.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, ο μεγάλος νικητής του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης το 2018 αναφέρθηκε σε άγνωστες περιπέτειες που έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

«Αν και δεν ήταν πρωταρχικός μου στόχος το να κερδίσω το Survivor, η νίκη μου αποτελεί μια προσωπική κατάκτηση. Στον Άγιο Δομίνικο δοκίμασα τον εαυτό μου για πρώτη φορά σε πρωτόγνωρες συνθήκες διαβίωσης, οι οποίες με δυνάμωσαν. Η νίκη ήρθε σαν γλυκό επισφράγισμα μιας περιπέτειας που πολλοί εύχονται να ζήσουν. Νιώθω τυχερός τόσο για την όλη εμπειρία όσο και το έπαθλο» είπε ο Ηλίας Γκότσης.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο χρηματικό έπαθλο που κέρδισε, αποκάλυψε: «Με το χρηματικό ποσό που κέρδισα μπόρεσα να εξελιχθώ επαγγελματικά ως γυμναστής ανοίγοντας το γυμναστήριό μου - ήταν ένα όνειρο για μένα. Με το Survivor έμαθα πολλά, με εξέλιξε σαν άνθρωπο, ανακάλυψα νέα όρια του εαυτού μου και δοκίμασα νέες αντοχές. Ένα ακόμη κέρδος είναι οι φιλί­ες ζωής με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, τον Πάνο Θεοδώρου και τον Νικόλα Αγόρου».

Και αμέσως μετά αποκάλυψε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ένα αγώνισμα που έχασα την ισορροπία μου και όταν σηκώθηκα αντιλήφθηκα ότι μου έλειπαν τα δύο μπροστινά μου δόντια. Ήταν ένα σοκ για μένα. Αμέσως η παραγωγή κινητοποιήθηκε και με πήγαν στο τοπικό νοσοκομείο, όπου μου έβαλαν προσωρινά δόντια. Αυτό συνέβη έναν μήνα πριν από το τέλος οπότε και έβγαλα τις τελευταίες μέρες του παιχνιδιού με δύο προσωρινά δόντια άλλου χρώματος. (Γελάει.) Ευτυχώς, γυρίζο­ντας στην Αθήνα αποκαταστάθηκε η ζημιά».

Ο Ηλίας Γκότσης επίσης μίλησε για τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, σχολιάζοντας: «Σε αντίθεση με πέρσι που δεν έβλεπα το Survivor, φέτος το παρακολουθώ, μια και αναγκαστικά πρέπει να είμαστε σπίτι. Φέτος η παραγωγή φαίνεται να έχει επικεντρωθεί στους χαρακτήρες και τη μεταξύ τους σχέση και όχι τόσο στους αγώνες. Από τους παίκτες έχω ξεχωρίσει τον Γιώργο Κοψίδα και μέχρι τώρα μου έχει κάνει εντύπωση η αλλαγή του Τριαντάφυλλου, έχει βελτιωθεί αισθητά».

Όσο για το ποιον παρουσιαστή προτιμά, τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό, ο Ηλίας Γκότσης σχολίασε: «Τη χρονιά που ήμασταν εμείς ζήσαμε και τον Σάκη Τανιμανίδη ως κεντρικό παρουσιαστή και τον Γιώργο Λιανό. Νομίζω ότι και οι δύο δίνουν τη δική τους νότα στο παιχνίδι. Ο Σάκης χάριζε μυστήριο και αγωνία με την περιγραφή του, ενώ ο Λιανός περισσότερο γέλιο με τις ατάκες του».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved