Ελένη Καστάνη: Aπαντάει στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου
Showbiz

Ελένη Καστάνη: Aπαντάει στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε απίστευτα περιστατικά στο θέατρο και ανέφερε την δύσκολη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη

Η Σοφία Μουτίδου χθες (01/02) μέσα από το διαδικτυακό της κανάλι στο YouTube αποκάλυψε λεπτομέρειες της κακής συνεργασίας που είχε σε παράσταση με την Σοφία Μουτίδου.

Συγκεκριμένα είπε: «Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας διηγηθώ με όνομα είναι αυτό που όλοι με ρωτάτε: «Ποια μπήκε στο καμαρίνι και είπε θα σε καρυδώσω;». Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας. Μας καταριότανε, «τον καρκίνο να φέρεται», «να ψοφολογήσετε όλοι». Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδερφος στο “Μπαμπά μην ξανά πεθάνεις Παρασκευή” απολύθηκε καταχρηστικά με ένα μήνυμα παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα: «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση»»!

Σήμερα, (02/02) η ηθοποιός Ελένη Καστάνη έδωσε την δική της απάντηση μέσα από την πρωινή εκπομπή “Happy Day” και πήρε θέση στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου.

H Ελένη Καστάνη είπε χαρακτηριστικά ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα λέει η Σοφία Μουτίδου και δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει περαιτέρω αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει.

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά προς το πρόσωπο της ηθοποιού.

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved