Μέριλιν Μάνσον: 5 γυναίκες κατηγορούν για βιασμό και κακοποίηση τον τραγουδιστή
Showbiz

Μέριλιν Μάνσον: 5 γυναίκες κατηγορούν για βιασμό και κακοποίηση τον τραγουδιστή

Η δισκογραφική εταιρία του Μέρλιν Μάνσον προχώρησε σε λήξη της συνεργασίας τους, μετά τις καταγγελίες.

Πέντε γυναίκες κατηγορούν τον πασίγνωστο τραγουδιστή για βία και κακοποίηση. Ανάμεσα τους και η γνωστή ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, που υποστηρίζει ότι υπέστη «φρικτές κακοποιήσεις για χρόνια».

Συγκεκριμένα είχε γράψει μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram: «Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Μπράιαν Γουόρνερ ή όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο Μέριλιν Μάνσον».

Ο Μέρλιν Μάνσον έγραψε χαρακτηριστικά μέσα από το προφίλ του στο Instagram με την σειρά του: «Οι ιδιωτικές μου σχέσεις υπήρξαν ανέκαθεν συναινετικές με συντρόφους που είχαν την ίδια νοοτροπία με εμένα. Ανεξαρτήτως από το πώς και γιατί άλλες επιλέγουν τώρα να παρουσιάσουν στρεβλά το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια.».

Άλλες τέσσερεις γυναίκες φαίνεται να καταγγέλλουν τον τραγουδιστή. Η μία εξ αυτών, η σχέση της οποίας ξεκίνησε το 2015, κατήγγειλε επίσης περιστατικά βιασμών.

Οι περισσότερες εξ’ αυτών ήταν θαυμάστριες του τραγουδιστή, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί η τελευταία ανάρτηση της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η οποία είπε: «Δεν θέλω να ζω πλέον με τον φόβο των αντιποίνων, του διασυρμού και του εκβιασμού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved