Νίκος Νικολάου: Η απίστευτη ιστορία με την Βουγιουκλάκη και τον διαχειριστή που έκλεβε χρήματα
Showbiz

Νίκος Νικολάου: Η απίστευτη ιστορία με την Βουγιουκλάκη και τον διαχειριστή που έκλεβε χρήματα

Ο Νίκος Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης (2/2) στο πλατό της πρωινής εκπομπής του MEGA “Πάμε Δανάη!”.

O γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε, μίλησε για τα παλιά χρόνια του θεάτρου.

Επιπλέον, Ο Νίκος Νικολάου διηγήθηκε μια ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπου δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σχετικά με έναν διαχειριστή του θεάτρου που έκλεβε τα χρήματα του ηθοποιού. Παρακάτω εξήγησε πως τον βοήθησε τότε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η κουβέντα ξεκίνησε, λέγοντας ο ηθοποιός: «Ήμουν πολύ νέος. Τότε στο ελεύθερο θέατρο πληρωνόμασταν κάθε δέκα μέρες. Πάω μια μέρα να πάρω το δεκαήμερό μου κι έλειπαν κάποια χρήματα. Είχε αλλάξει ο διαχειριστής και είχε έρθει ένας καινούργιος. Του είπα ότι δεν είναι αυτά τα χρήματα, μου λέει αυτά είναι και μου τα έσπρωξε. Του είπα ότι δεν θα τα πάρω γιατί άλλα είχα συμφωνήσει και θα μιλήσω με τη θιασάρχη μου. Μου είπε κάνε ότι θες, του είπα ότι θα κάνω ότι θέλω και ότι αύριο ή εγώ δεν θα είμαι στη σκηνή ή εσύ δεν θα είσαι σε αυτή τη θέση».

Και συνέχισε, καταλήγοντας: «Χτυπάω την πόρτα της θιασαρχίνας και πρωταγωνίστριας και της λέω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα, το έχεις υπόψη σου; Γιατί αν το έχεις υπόψη σου, χαλάλι, τρώω και τέσσερις φορές την εβδομάδα στο σπίτι σου κάθε βράδυ. Της είπα ότι αν δεν το έχεις υπόψη σου, έχει υπόψη σου ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει αυτό το πράγμα. Την άλλη μέρα ήρθε ο φάκελος στο καμαρίνι με τα κανονικά χρήματα και ο κύριος δεν ξαναεμφανίστηκε στο θέατρο. Ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην παράσταση Εβίτα. Η Αλίκη ήταν εξαιρετική επαγγελματίας και συνάδελφος».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved