Γιολάντα Μπαλαούρα: «Τον χαστούκισα. Με έβρισε και μετά κόπηκα από τη σειρά»
Showbiz

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Τον χαστούκισα. Με έβρισε και μετά κόπηκα από τη σειρά»

H Γιολάντα Μπαλαούρα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA “Pop Up”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με αφορμή όλων των καταγγελιών κάθε είδους μορφής βίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

Η Γιολάντα Μπαλαούρα εξομολογήθηκε την δική της δυσάρεστη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε πριν από αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής: «Εγώ τον χαστούκισα. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, ήταν από τις πρώτες μου δουλειές στον χώρο και είδα μια περίεργη κίνηση που αν δεν αντιδρούσα και το άφηνα μπορεί να εξελισσόταν σε κάτι πάρα πολύ άσχημο. Κάτι μου είπε πει μια συνάδελφός μου, σπουδαία πρωταγωνίστρια, να έχω τον νου μου. Μου είχε κάνει εντύπωση που μου είπε να πάω να πάρω από αυτόν το σενάριο.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Και μάλιστα είχα πάει με το παιδί που έβγαινα εκείνη την περίοδο οπότε αυτό μου δημιούργησε ένα αίσθημα ασφάλειας ώστε να δώσω το χαστούκι. Το είπα στον φίλο μου. Το συζήτησα με τη συγκεκριμένη συνάδελφο. Δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Με έβρισε και μετά κόπηκα από τη σειρά, εννοείται, τη δεύτερη σεζόν.».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved