Χριστίνα Μπόμπα: Συγκινεί η μέλλουσα μανούλα με αφορμή τις καταγγελίες βίας!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Συγκινεί η μέλλουσα μανούλα με αφορμή τις καταγγελίες βίας!

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μόλις χθες (01/02) αποκάλυψε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη πως περιμένουν δίδυμα κοριτσάκια!

Η γλυκιά και ευαίσθητη εν δυνάμει μανούλα με μια ανάρτηση παίρνει θέση, δηλώνοντας ευγνωμοσύνη σε όλους και όλες εκείνες που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο και την κοινωνία, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Η Χριστίνα Μπόμπα με μια ανάρτηση στις ιστορίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε τα παρακάτω λόγια, εκφράζοντας ένα ειλικρινές «ευχαριστώ».

«Μέσα στη μεγάλη χαρά που διανύουμε αυτό το διάστημα προσωπικά, αφού μεγαλώνει η οικογένεια μας, παρακολουθώ κι εγώ ως απλός θεατής την επικαιρότητα σε σχέση με την κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής. Από μέσα μου ως μέλλουσα μανούλα αναβλύζει αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο και πηγαία το μόνο που νιώθω είναι να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»

Και συνέχισε, γράφοντας: «Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που βρίσκετε το θάρρος να μιλάτε ανοιχτά, να καταγγέλλετε και να αλλάζετε μια κακή πραγματικότητα και μια διαστρεβλωμένη κουλτούρα! Σας ευχαριστούμε που φτιάχνετε έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας!».

Δείτε το post της Χριστίνας Μπόμπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved