My Style Rocks: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι στις Οικογενειακές Ιστορίες του Alpha
Showbiz

My Style Rocks: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι στις Οικογενειακές Ιστορίες του Alpha

My Style Rocks: Δεν φαντάζεσαι ποια πρώην παίκτρια έλαβε μέρος στο πρόγραμμα του Alpha...

Και τη φετινή σεζόν, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να συνεχίσει το My Style Rocks βγάζοντας νέες παίκτριες στον αέρα του ριάλιτι, έτοιμες να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Μία από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν ήταν η Άρτεμις Καραβουσιάνη.

Ζει στην Αθήνα και για 17 χρόνια «πετούσε» στα σύννεφα καθώς ήταν αεροσυνοδός. Της αρέσει ο χορός, το θέατρο και το διάβασμα. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο και δυναμικού μπαλέτου, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και μποξ! Παράλληλα, ασχολείται και με το ερασιτεχνικό θέατρο. Επισημαίνει ότι στα 60 της αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Η μόδα είναι ένα... «μικρόβιο» που υπάρχει μέσα της από τότε που ήταν μικρή και το στιλ που την χαρακτηρίζει είναι το mix and match.

Η Άρτεμις Καραβουσιάνη ολοκλήρωσε με επιτυχία της συμμετοχή της στο My Style Rocks, ενώ πρόσφατα την είδαμε στις Οικογενειακές Ιστορίες του Alpha.

Το σενάριο ήθελε την πρώην παίκτρια του My Style Rocks να συμμετέχει ως οικογενειακή φίλη αλλά και νονά ενός ανύπαντρου άντρα, ο οποίος δέχεται πίεση από τη μητέρα του σχετικά με τη γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved