Αγγελική Λάμπρη: «Δεν σου δίνεται η ευκαιρία κάθε μέρα να αγγίξεις τα όριά σου»
Showbiz

Αγγελική Λάμπρη: «Δεν σου δίνεται η ευκαιρία κάθε μέρα να αγγίξεις τα όριά σου»

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της τι την δυσκόλεψε περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τι της είπαν οι φίλοι της όταν τους ανακοίνωσε την απόφασή της να συμμετάσχει στο παιχνίδι, αλλά και πόσο δύσκολο ήταν να αποχωριστεί την κόρη της.

Όταν ακούστηκε το όνομά σου για το Survivor, αρκετοί ήταν εκείνοι που απόρησαν.

Και για εμένα ήταν έκπληξη. Μου είχαν κάνει πρόταση και για το πρώτο και για το δεύτερο Survivor. Και, για να είμαι ειλικρινής το είχα μετανιώσει που δεν είχα πάει στο Survivor 1. Κατά καιρούς μου είχαν κάνει πρόταση και για άλλα ριάλιτι. Το Survivor ήταν μια ωραία εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Δεν σου δίνεται η ευκαιρία κάθε μέρα να αγγίξεις τα όρια σου. Αυτό αισθάνομαι ότι έκανα με το Survivor και δεν το μετανιώνω καθόλου που έλαβα μέρος.

Αφού σου είχαν γίνει προτάσεις στο παρελθόν, γιατί δεν το έκανες νωρίτερα;

Όταν μου έγινε η πρώτη πρόταση, η κόρη μου, η Ευτυχία, ήταν πολύ μικρή και δεν θα μπορούσα να την αφήσω. Ακόμη και τώρα, που η Ευτυχία είναι πλέον 8 χρόνων, είχα δεύτερες σκέψεις και, παρόλο που έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τα εμβόλια που απαιτούνται πριν ταξιδέψεις, μέχρι και την τελευταία ώρα έλεγα ότι μπορεί να αλλάξω γνώμη. Το σκεφτόμουν περίπου δέκα μέρες πριν πω το «ναι».

Τι σου είπαν οι φίλοι σου όταν τους ανακοίνωσες ότι τελικά θα πας;

Το συζήτησα κυρίως με τον Μιχάλη Μαρίνο και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Στην αρχή ο Μιχάλης με ρώτησε «Τι σου πρότειναν;». Αλλά αμέσως μου είπε: «Άντε, κάν' το». Ο Γιώργος, πάλι, ήταν πιο σκεπτικός, αλλά στην πορεία μου είπε: «Και δεν το κάνεις». Όπως ήταν και για εσένα έκπληξη που με ξέρεις, έτσι ήταν και για τους φίλους μου. Νομίζω πως σκέφτονταν ότι την τελευταία στιγμή θα αλλάξω γνώμη.

Ήταν εύκολο να αποχωριστείς την κόρη σου;

Καθόλου. Έβαλε κι εκείνη κι εγώ τα κλάματα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν πολύ μεγάλο το διάστημα που έλειπα. Κι αυτό ακόμα ήταν μία δοκιμασία για εμένα, γιατί από τη στιγμή που απέκτησα την Ευτυχία δεν την αποχωρίστηκα ούτε ένα λεπτό. Ήθελα να τη μεγαλώσω μόνη μου, δεν είχε νταντάδες, ούτε γιαγιάδες για να την προσέχουν. Είμαστε τόσο αυτοκόλλητες που καμιά φορά οι φίλες μου μου λένε:« Κι άλλες έκαναν παιδί, αλλά δεν είναι έτσι». Εννοείται ότι μου έλειπε πάρα πολύ και χαίρομαι για τον τρόπο που το διαχειρίστηκα.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο όσο καιρό ήσουν στον Άγιο Δομίνικο;

Αν έπρεπε να πω οπωσδήποτε κάτι, θα σου έλεγα ο ύπνος, γιατί ξυπνάς κάθε λίγο και λιγάκι. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ζορίστηκα, ίσως γιατί έμεινα μόνο 18 μέρες. Ούτε η πείνα με κατέβαλε ούτε η έλλειψη επικοινωνίας ούτε πιέστηκα ψυχολογικά. Ένα παιχνίδι είναι το Survivor. Εγώ έτσι το αντιμετώπισα...

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved