Showbiz

Ανδρέας Αθανασόπουλος - Αιμιλιάνο Μάρκου: Η ζωή τους μετά το GNTΜ

Όσα δεν γνώριζες για τους πρώην παίκτες του GNTM

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο 3ος και ο 4ος της τελικής κατάταξης, ήταν σίγουρα από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του φετινού κύκλου του reality show.

Και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι είναι φτιαγμένοι από model material, όπως αποφάνθηκε πολλάκις η ελλανόδικος επιτροπή του σόου, αλλά και στον χαρακτήρα τους που τους κράτησε στον αφρό του virality. Εναν μήνα μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ζωή τους λένε πως είναι ίδια, αλλά άλλη. Σίγουρα έχει ακόμα την κεκτημένη ταχύτητα της τηλεοπτικής δημοσιότητας.

«Δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Ακολουθώ τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους που είχα πριν, απλώς με λίγη παραπάνω δημοσιότητα. Και με πολλή αγάπη από τον κόσμο», λέει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, που έφυγε από τον διαγωνισμό πλουσιότερος σε εμπειρίες αλλά και κατά 140.000 ινσταγκραμικούς followers. «Σίγουρα είναι κάπως ξαφνική η αναγνωρισιμότητα, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχω νιώσει αμήχανα ή άβολα. Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει και είμαι ευγνώμων. Υπάρχει κόσμος που με ένιωσε, με κατάλαβε, κατάλαβε ότι είμαι ένα παιδί που αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει και θέλει να το συνεχίσει. Οτι είμαι ένας άνθρωπος αληθινός», καταλήγει.

Για τον Αιμιλιάνο Μάρκου τα πάντα στην επόμενη μέρα του GΝΤΜ, που του πρόσφερε εκτός των άλλων και 90.000 νέους followers, είναι αλλιώς - καλύτερα αλλιώς. «H ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Και στο επαγγελματικό κομμάτι και στο προσωπικό. Νιώθω πλήρης. Στο GΝΤΜ γνώρισα άλλωστε και τη Μαριαγάπη, με την οποία είμαστε ακόμα μαζί. Η ζωή μετά το παιχνίδι είναι απόλυτα διαφορετική.

Είχα όμως προετοιμαστεί γι' αυτό, οπότε η κατάσταση για μένα είναι απολύτως διαχειρίσιμη. Από τη στιγμή που θέλησα να μπω στην τηλεόραση ήξερα ότι πρέπει να είμαι ανοιχτός, να εκφράζω αυτό που είμαι, γιατί πολλοί άνθρωποι μπορεί να ταυτίζονται μαζί μου. Εμείς μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε πόσο μεγάλο είναι αυτό που έγινε, πόσους φαν έχουμε, πόσοι ταυτίζονται με μας ή πόσοι μπορεί να μας θεωρούν είδωλα τους. Μια πράξη δικιά μας, ασήμαντη ίσως για μας, μπορεί κάποιους άλλους να τους ανεβάσει ή να τους ρίξει ψυχολογικά. Οπότε πρέπει να προσέχουμε πολύ πώς πράττουμε και πώς μιλάμε. Σε ό,τι αφορά εμένα -δεν θέλω να ακουστεί περίεργο ή ψωνίστικο-, ένιωθα από μικρός ότι θα έκανα κάτι χάρη στο οποίο θα με μάθαινε πολύς κόσμος. Με φανταζόμουν πάντα ως ένα άτομο που θα διαπρέπει στη ζωή του και θα πραγματοποιεί τα όνειρα του. Τώρα είμαι ακόμα στην αρχή, όμως νιώθω ότι ο μικρός Αιμίλιος θα ήταν περήφανος για όσα έχω καταφέρει μέχρι τώρα και για τον τρόπο που σκέφτομαι. Είμαι πολύ προσηλωμένος στον στόχο μου, δεν έχουν πάρει αέρα τα μυαλά μου και θέλω ο κόσμος να συνεχίσει να με ξέρει για το μόντελινγκ. Ούτε για την τηλεπαρουσίαση ούτε για την ηθοποιία. Για το μόντελινγκ. Το GΝΤΜ είναι η τελευταία προβολή μου στην τηλεόραση», είπαν στο Gala.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved