Αθανασόπουλος – Μάρκου: «Το πιο βασικό μετά από ένα παιχνίδι είναι να μη γίνεις αναλώσιμος»
Showbiz

Αθανασόπουλος – Μάρκου: «Το πιο βασικό μετά από ένα παιχνίδι είναι να μη γίνεις αναλώσιμος»

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο Αιμιλιάνο Μάρκου, τα δύο μοντέλα που έγιναν γνωστά από τη συμμετοχή τους στο GNTM έχουν ένα κοινό.

Ασχολήθηκαν με το μόντελινγκ μέσω συμπτώσεων και συγκυριών. «Μοντέλο έγινα τυχαία», λέει ο Ανδρέας. «Δεν το είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου. Ισα-ίσα που άκουγα φωτογραφία και έτρεχα να φύγω. Δεν ήμουν ποτέ στις φωτογραφίες που βγάζαμε με συμμαθητές ή φίλους. Δεν μου άρεσε. Το όνειρο μου ήταν ο αθλητισμός. Επαιζα για χρόνια μπάσκετ, αλλά τελικά κατέληξα αλλιώς. Πήγα να βγάλω μια φωτογραφία δελτίου ταυτότητας για την ομάδα μου, με είδε ο φωτογράφος και μου είπε: "Δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά πρέπει να ασχοληθείς με το μόντελινγκ ή την ηθοποιία ή και με τα δύο".

Το σκέφτηκα και μετά από λίγους μήνες είπα να το δοκιμάσω, Και να 'μαι! Προηγουμένως το μόντελινγκ για μένα ήταν ένα όνειρο, ένας άπιαστος κόσμος. Εβλεπα μια αφίσα και έλεγα αυτός δεν είναι από αυτό τον κόσμο", το είχα πολύ "ουάου" στο μυαλό μου και θεωρούσα ότι δεν μπορούσα να υπάρξω κάπου. Δεν μπορούσα να με φανταστώ σε μια αφίσα». Παρεμπιπτόντως, εκτός από επιδέξιος καλαθοσφαιριστής, ο Ανδρέας είναι και δεινός video gamer.

Οι άλλοι ήταν εκείνοι που είδαν και στον Αιμιλιάνο ένα δυνάμει μοντέλο. «Τον σπόρο του μόντελινγκ μου τον έβαλαν άνθρωποι που δεν γνώριζα, οι οποίοι με ρωτούσαν στον δρόμο αν είμαι μοντέλο. Από τότε άρχισα να αναρωτιέμαι αν πρέπει να το δοκιμάσω. Μπήκα σε ένα πρακτορείο και το GΝΤΜ μου έδωσε την εμπειρία και την ώθηση να κάνω κάποιες δουλειές λίγο πιο εύκολα. Πάντα είχα αυτοπεποίθηση. Πάντα ήμουν το άτομο που κοιτάζεται στον καθρέφτη, που γυμνάζεται, που προσέχει τον εαυτό του, το ντύσιμο του, την κάθε λεπτομέρεια», εξηγεί. Κι έχει βαλθεί να δικαιώσει όσους είδαν σε εκείνον αυτά που δεν είχε δει ο ίδιος στον εαυτό του. «Η φιλοδοξία μου είναι μια καριέρα στο εξωτερικό, ξεκινώντας από το Μιλάνο.

Το παν για μένα είναι ότι λειτουργώ με κουτάκια, έβαζα πράγματα στη σειρά, ολοκληρώνω κάτι και μετά πηγαίνω στο επόμενο. Ως ένα άγουρο μοντέλο δεν ξέρω να κρίνω ποια είναι μια καλή δουλειά για μένα, ποια θα με πάει παρακάτω, οπότε είναι πολύ βασικό ότι έχω ανθρώπους στο πλευρό μου να με συμβουλεύουν να πάρω τις κατάλληλες αποφάσεις και να με στηρίζουν. Το πιο βασικό μετά από ένα παιχνίδι είναι να μη γίνεις αναλώσιμος. Με τα "όχι" χτίζεις καριέρα να το παλέψω μέχρι τέλους στο μόντελινγκ, είπαν στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved