Θεοδώρα Τζήμου: «Μεγαλώνοντας μου δίνω μεγαλύτερη ελευθερία και ανοίγω προς άλλες κατευθύνσεις»
Showbiz

Θεοδώρα Τζήμου: «Μεγαλώνοντας μου δίνω μεγαλύτερη ελευθερία και ανοίγω προς άλλες κατευθύνσεις»

Η εργασία της Θεοδώρας Τζήμου στην υποκριτική είναι για εκείνη μια διαδρομή διάστικτη από συναντήσεις, συνεργασίες και ανθρώπους.

Η εργασία της Θεοδώρας Τζήμου στην υποκριτική είναι για εκείνη μια διαδρομή διάστικτη από συναντήσεις, συνεργασίες και ανθρώπους.

Οπως ακριβώς και η ζωή, την οποία η γνωστή ηθοποιός έχει αποφασίσει να τη ζει περπατώντας. Πολύ, καθημερινά και ανελλιπώς.

Πιστεύετε ότι τα έχετε πάει καλά; Εκπληρώνετε εκείνο το όνειρο;

Πιο μικρή ήμουν πολύ πιο αυστηρή και απόλυτη, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί πέρασα από ανθρώπους από τους οποίους πήρα και έμαθα πράγματα προς την κατεύθυνση όπου εγώ ήθελα να βρίσκομαι. Μεγαλώνοντας μου δίνω μεγαλύτερη ελευθερία και ανοίγω προς άλλες κατευθύνσεις. Αυτή είναι η εμπειρία ενός ηθοποιού, να ελευθερώνει περισσότερα κομμάτια του. Πιστεύω πως σιγά-σιγά πηγαίνω προς αυτή την κατεύθυνση της ελευθερίας.

Τι έχετε κερδίσει από τη διαδρομή σας;

Αποδέχομαι πιο πολύ τον εαυτό μου. Οσο περισσότερο αναγνωρίζεις τα κομμάτια του εαυτού σου που δεν αποδεχόσουν, μέσα από τη δουλειά τα απελευθερώνεις και λες: ΟΚ, είμαι και αυτό, είμαι και το άλλο.

Εκτός από χα καλά κομμάτια, βγαίνουν όμως και τα άσχημα.

Ναι, αλλά είμαστε και αυτά που δεν θέλουμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς. Αυτό που μας κάνει να είμαστε εμείς είναι μια σύνθεση πραγμάτων που πρέπει να αποδεχόμαστε. Και αυτή η δουλειά για μένα έχει αυτή τη σημασία.

Η ζωή σας περιστρέφεται γενικότερα γύρω από την τέχνη;

Νομίζω ότι με έναν τρόπο συνδέονται όλα. Θεωρώ ότι η εργασία ενός ανθρώπου έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεται, με τον τρόπο που ζει. Δεν γίνεται να είμαι κάτι άλλο στην εργασία και κάτι άλλο στη ζωή. Κάπως ενώνονται αυτά, εννοώ ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Δεν μπορείς να ζεις με έναν τρόπο και να δουλεύεις με έναν άλλον. Είναι ψέμα, κάτι δεν πάει καλά.

Σε τι άλλο είστε καλή; Εχετε κάποιο άλλο ταλέντο;

Δεν πιστεύω στο ταλέντο ιδιαίτερα. Αν εννοείτε αν έχω κάποια κλίση, είμαι καλή στο να ανακαλύπτω καινούρια μέρη και να μαγειρεύω.

Υπάρχει κάτι που κάνετε για τον εαυτό σας; Μια μικρή καθημερινή ιεροτελεστία;

Πολύ περπάτημα. Νομίζω ότι το περπάτημα με σώζει. Και ακούω μουσική περπατώντας. Ακόμα και για το γύρισμα, φεύγω από τα Εξάρχεια και πάω στην Καλλιθέα με τα πόδια. ΜΕ σώζει φοβερά το περπάτημα, με γειώνει, είπε στο GALA.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved