Μαργαρίτα Ζορμπαλά: «Δεν είμαι αναγκασμένη να τρέχω για το μεροκάματο»
Showbiz

Μαργαρίτα Ζορμπαλά: «Δεν είμαι αναγκασμένη να τρέχω για το μεροκάματο»

Νέα ζωή, νέα επιστροφή στο τραγούδι, επιλεγμένες δουλειές και ζωή σε ένα χωριό στη Λεμεσό. Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά δηλώνει ευτυχισμένη με τη νέα σελίδα στη ζωή της.


Η τραγουδίστρια, η οποία για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απείχε από τη δημοσιότητα, έχοντας επιλέξει να αποσυρθεί για λίγο από αυτό που αγαπάει, μιλάει για τη νέα της ζωή και χωρίς φόβο αποκαλύπτει πως δεν δουλεύει πια για βιοποριστικούς λόγους αφού ο σύζυγός της είναι ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες. «Είμαι ευλογημένη σ’ αυτό, δεν είμαι αναγκασμένη να τρέχω για το μεροκάματο».
Πού ζει όμως σήμερα η τραγουδίστρια; Όπως αποκαλύπτει: «Ζω σε ένα χωριό έξω από τη Λεμεσό. Με κάνει ευτυχισμένη να ξυπνώ το πρωί και να πατώ σε χώμα. Και είμαι και κοντά στη θάλασσα, που τη λατρεύω». Όσο για τη δουλειά της, η ίδια ξεκαθαρίζει: «Κάνω επιλεγμένα πράγματα πια, κυρίως προς τη Ρωσία, σε πολύ ωραίους χώρους. Τον Απρίλιο για παράδειγμα, θα τραγουδήσω στην Αγία Πετρούπολη σε δύο εκκλησίες. Το φθινόπωρο ήμουν στη Μόσχα και τραγούδησα στη νέα όπερα με την ορχήστρα Ossipov –με την ίδια ορχήστρα είχα τραγουδήσει στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν είχε έρθει ο Ρώσος Πρόεδρος Μεντβέντεφ, ο οποίος με χαιρέτησε και γνωριστήκαμε από κοντά».


Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved