Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δε μπορώ να πιστέψω τίποτα ακόμη»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι μια πλουραλιστική καλλιτεχνική προσωπικότητα, που έχει διαγράψει μια σημαντική και μεγάλη πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, για το πώς περνάει όλο αυτό το διάστημα, ενώ τόνισε πως είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει την αλήθεια.

Και ερχόμαστε στο σήμερα και στην περίεργη και δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι και μαζί και οι καλλιτέχνες. Πώς πέρασες όλο αυτό το διάστημα; Πιστεύεις ότι γίνεται ένα «ξεκαθάρισμα» και στην Τέχνη;

Το πέρασα και το περνάω όπως όλοι. Δε μπορώ να πιστέψω τίποτα ακόμη, απλά παρατηρώ την όλη κατάσταση. Αυτό θα φανεί. Αν είναι να γίνει έτσι, θα γίνει έτσι, αν όχι, θα συνεχιστεί από εκεί που το αφήσαμε. Πιστεύω ότι το θέμα δεν αφορά μόνον τους καλλιτέχνες, αλλά μας αφορά όλους.

Πότε νιώθει εγκλωβισμένη η Ματθίλδη Μαγγίρα και ποιες διεξόδους βρίσκει για να ανακτήσει την αισιοδοξία της; Με λίγα λόγια πώς θα την περιέγραφες;

Είμαι ένας άνθρωπος που λατρεύει την αλήθεια και θ' αγωνίζομαι γι' αυτήν, μέχρι να φύγω από αυτήν τη γη. Οποιαδήποτε πράξη μου, είτε μέσα στην τέχνη, είτε μέσα στη ζωή, αυτόν τον στόχο έχει. Εγκλωβισμένη νιώθω όταν μου στερούν την ελευθερία. Η έννοια της ελευθερίας, βέβαια, δεν ξέρω α ν είναι η ίδια για όλους, αλλά για μένα είναι η πνευματική μου αναπνοή. Για να είμαι αισιόδοξη πάντα ψάχνω να βρω τη θετική πλευρά της κάθε περίπτωσης και να εστιάζω σε αυτή.

Είσαι μητέρα, μια δυναμική προσωπικότητα και πετυχημένη καλλιτέχνιδα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Τίποτα, είμαι ευχαριστημένη μέχρι τώρα με τον εαυτό μου, συνεχίζω να ονειρεύομαι και συνεχίζω να ζω τα όνειρα μου, εύχομαι μόνο να είμαι πνευματικά υγιής για να μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλα τ’ άλλα. Θα συνεχίσω να δημιουργώ, γιατί αυτό με γεμίζει και μπορώ να πω ότι και αύριο να έφευγα από αυτήν τη ζωή, θα έφευγα γεμάτη κι ευχαριστημένη.

Είναι παρακινδυνευμένη η ερώτηση - λόγω του «απρόβλεπτου» που ζούμε - για μελλοντικά σχέδια;

Θεωρώ πως ναι. Η δεδομένη κατάσταση αυτήν τη στιγμή δεν επιτρέπει να κάνουμε σχέδια. Κάποιοι λένε, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει. Σχέδια είχα, λόγω της κατάστασης ακυρώθηκαν. Οπότε; Γιατί να κάνω; Συνεχίζω όμως να κάνω όνειρα και κανείς δεν υπάρχει να το σταματήσει, είπε στο Καρφί.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved