Άντζελα Παντελή: «Μου αρέσει το ρίσκο, οπότε είπα να κάνω το επόμενο βήμα»
Showbiz

Άντζελα Παντελή: «Μου αρέσει το ρίσκο, οπότε είπα να κάνω το επόμενο βήμα»

Άντζελα Παντελή: Από την Ελλάδα μετακόμισε στην Αμερική και από εκεί ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.

Η Άντζελα Παντελή, η γνωστή Dj, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την απόφαση της να φύγει από τη χώρα μας, αλλά και για τη γνωριμία της με τους Rolling Stones.

Το 2009 αποφάσισες να φύγεις από την Ελλάδα για την Αμερική. Ποιος ήταν ο λόγος;

Ήταν λίγο πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αλλά η απόφασή μου δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Στην Ομογένεια ήμουν πολύ γνωστή και έτσι είχα κάποιες προτάσεις για να παίξω μουσική στην Αμερική. Μάλιστα για χρόνια έκανα ραδιοφωνική εκπομπή στο επίσημο ελληνικό ραδιόφωνο των ομογενών στην Αμερική, τον Hellas FM, οπότε το είδα ως μια τρομερό πρόκληση. Στην Ελλάδα είχα φτάσει ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο ως DJ. Κάποιος άλλος πιθανόν να μην άφηνε τη βολή του για να πάει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Η Νέα Υόρκη όμως είναι μια πόλη που λατρεύω και γενικώς μου αρέσει το ρίσκο, οπότε είπα να κάνω το επόμενο βήμα.

Στον λογαριασμό σου στο Instagram έχεις πολλές φωτογραφίες με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές.

Οσα χρόνια δούλευα στην Ελλάδα, στα ραδιόφωνα και τα περιοδικά, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Έγινα φίλη μαζί τους. Με πολλούς μάλιστα, έχω συνεργαστεί. Τον Αντώνη Ρέμο τον γνωρίζω από τότε που ήμουν στο Μad και είχε βγει το βιντεοκλίπ για το τραγούδι του Το κέρμα. Είναι ένας καλλιτέχνης που εκτιμάω απεριόριστα. Την Πάολα επίσης τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Της είχα κάνει την πρώτη της συνέντευξη όταν είχε κατέβει στην Αθήνα για μια εμφάνιση στο Frangelico. Τότε όλοι μιλούσαν για την τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη με το αποκαλυπτικό φουστάνι στην αφίσα του νυχτερινού μαγαζιού.

Και στο εξωτερικό όμως έχεις γνωρίσει καλλιτέχνες-θρύλους, όπως τους Rolling Stones. Πού τους συνάντησες;

Έχω έναν πολύ καλό μου φίλο που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι πολλών διασήμων. Έτυχε εκείνο το διάστημα να βρίσκομαι στο Παρίσι για διακοπές και ο φίλος μου μου είπε ότι μπορεί να με βάλει στον χώρο που κάνουν προβεί. Από εκεί βέβαια δεν μπορούσα να τραβήξω φωτογραφία καθώς δεν επιτρεπόταν. Τους γνώρισα όμως στο ξενοδοχείο που έμενα και συμπτωματικά έμεναν και εκείνοι. Μπορώ να σου πω ότι οι άνθρωποι ήταν απίστευτοι. Καθόλου ντίβες. Τους είπα ότι είμαι φανατική τους θαυμάστρια και ότι τους παρακολουθώ πολλά χρόνια. Ημουν πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνάντηση.

Αυτή την περίοδο πού βρίσκεσαι;

Είμαι ακόμα στο Ντουμπάι. Η βάση μου όμως είναι στη Νέα Υόρκη. Έρχομαι συχνά στα Εμιράτα και στη Μέση Ανατολή λόγω αρκετών επαγγελματικών προτάσεων που έχω για djing και acrobating, καθώς κάνω και aerial dance shows. Είμαι τυχερή που βρίσκομαι αυτή την περίοδο εδώ γιατί η κατάσταση στην Αμερική είναι τραγική λόγω του κορονοϊού, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved